veliko otkriće

Napokon progovorile: Kris i Caitlyn Jenner prokomentirale razvod Kim i Kanyea, otkriven i zanimljiv detalj

Majka Kim Kardashian i Caitlyn Jenner, uz koju je poduzetnica odrasla, nakon mjesec dana šutnje raspričale su se o razvodu o kojem bruje svi mediji.

Mjesec dana nakon što je Kim Kardashian podnijela papire za razvod od Kanyea Westa, njezina je majka Kris Jenner prekinula šutnju.

"Mislim da će to uvijek biti teška situacija, puno je djece uključeno", izjavila je Kris te naglasila kako je najvažnije da njezini unuci budu sretni, ali da i Kim i Kanye budu dobro.

image
Kris Jenner najvažnije je da svi budu sretni
ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Dobro je to što je naša obitelj tako povezana, uvijek smo tu jedni za druge i jako se volimo i podržavamo pa je najvažnije samo da oni budu dobro. Želim da djeca budu dobro. To je cilj", nastavila je Kris.

Na temu razvoda oglasila se i Caitlyn Jenner, koja je, u ulozi očuha, gledala Kim kako odrasta te se za nju i njezine sestre brinula kao da su njezina djeca.

"Volim Kimberly. Iskreno, volim i Kanyea. I imam odličan odnos s njim. Želim im od sveg srca sve najbolje", izjavila je Caitlyn.

image
Caitlyn je natuknula da će se mnogo o kraju braka Kim i Kanyea doznati iz posljednje epizode showa "Keeping Up With The Kardashians"
SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Ipak, nije se mogla suzdržati, a da ne doda: "Kad već o tome govorimo, tu postoji priča koju treba ispričati. No to nije moja priča. Mislim da ćete dosta saznati iz zadnje epizode (emisije "Keeping Up With The Kardashians"). Nisam ju vidjela, no sjećam se snimanja. Mislim da će to biti vrlo zanimljivo za gledatelje".

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se 2014. godine, na raskošnom vjenčanju u Italiji te godinama bili na glasu kao jedan od najmoćnijih parova celebrity svijeta.

Problemi su krenuli prije nekoliko godina, navodno zbog Kanyeovog nestabilnog ponašanja koje je kulminiralo njegovom kandidaturom za predsjednika i gomilom bijesnih izjava na društvenim mrežama.

Razdvojili su se još s početkom pandemije, a 40-godišnja Kim podnijela je zahtjev za razvod prije mjesec dana. Kanyea je to navodno snažno pogodilo, a premda par ne priča i ne želi se pogledati oči u oči, Kanye redovito viđa djecu, dok je Kim van kuće.

Par ima četvero djece, North, Psalma, Chicago i Sainta.

Linker
16. travanj 2024 07:09