CARRIEIN STANFORD

Napokon se oglasila o smrti velikog prijatelja: Ispovijest Sarah Jessice Parker o Willieju Garsonu tjera na plač

Glumica serije ‘Seks i grad‘ napisala je samo najljepše riječi o prerano preminulom prijatelju i kolegi Willieju Garsonu. Preminuo je nakon kratke i teške borbe s rakom gušterače.

Brojni kolege iz holivudskog svijeta, u prvom redu glumci i glumice serije "Seks i grad", odale su počast prerano preminulom glumcu Willieju Garsonu, koji je u kultnoj seriji tumačio Stanforda Batcha, najboljeg prijatelja modne ikone Carrie. No, ne i glumica i zvijezda serije Sarah Jessica Parker, na čiju se javnu sućut čekalo od samog početka. Sada je ipak skupila snage za to i uz zajedničke fotografije na Instagramu, podijelila nekoliko lijepih riječi o velikom prijatelju i kolegi s kojim je u kolovozu ove godine snimala i nastavak serije, reboot A Just Like That.

"Ovo je nepodnošljivo. Ponekad je i šutnja izjava. Van gravitacije sam. Muka mi je. Ne mogu opisati veličinu gubitka 30 i više godina prijateljstva. Bilo je to pravo prijateljstvo koje je omogućilo tajne, avanturu, zajedničku profesionalnu obitelj, istinu, koncerte, izlete, obroke, kasnonoćne telefonske pozive, međusobnu odanost roditeljstvu i sve tuge i radosti koje nas prate, trijumfe, razočaranja, strah, bijes i godine provedene na setovima (osobito Carriein stan). Smijali smo se do kasno u noć kao Stanford i Carrie, ali i kao Willie i Sarah Jessica", napisala je shrvana glumica.

U seriji je glumio homoseksualac i zbog toga se godinama smatralo da je gay i u stvarnom životu. Willie to neko vrijeme nije želio niti opovrgnuti niti potvrditi jer je smatrao nepotrebnim. S Sarah Jessicom se znao i prije snimanja serije.

Čitajte i: Tajno vjenčanje zvijezde serije ‘Seks i grad‘: Djevojku odveo pred oltar nakon 20 godina veze

"Willie. Nedostajat će mi sve o tebi. U glavi ponavljam naše posljednje zajedničke trenutke. Još ću neko vrijeme ispočetka čitati tvoje poruke te ću zapisati naše posljednje razgovore. Iskrena sućut i tvom dragom Nathenu. Bio si i ostaješ očeva najsvjetlija točka u životu, a njegovo najveće postignuće je bilo upravo to što je tvoj otac", napisala je Sarah Jessica.

image
Willie Garson i Sarah Jessica Parker
DJAMILLA ROSA COCHRAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DJAMILLA ROSA COCHRAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U 57. godini, preminuo je nakon kratke i teške bolesti, borio se s rakom gušterače. Osim po navedenoj seriji u kojoj je mnogima bio omiljen lik, Garson je dodatnu popularnost stekao i ulogom u serijama "John iz Cincinnatija", "Zločinci u odijelima", "Hawaii Five-O", ali i u mnogim drugim filmovima zbog kojih nikada neće biti zaboravljen. Glumio je u 75 filmova i pojavio se u 300-injak epizoda serija.

Čitajte i: Borio se s teškom dijagnozom i otišao u tišini. Preminuo omiljeni lik iz serije 'Seks i grad'

Linker
16. travanj 2024 19:04