Miranda Kerr blista u trudnoći
 Profimedia, Mega Agency
Treća trudnoća

Napokon! Slavna mama dugo je skrivala trbuščić, a sada je popustila zbog supruga

Australska ljepotica Miranda Kerr i njezin jednako slavan suprug, osnivač Snapchata Evan Spiegl, ne kriju koliku sreću dijele već dobrih pet godina, a osobito sada kad su opet u slatkom iščekivanju.

Nedavno su Miranda Kerr i Evan Spiegl proslavili drugu godišnjicu braka, a ovu će im bračnu godinu uljepšati njihovo drugo zajedničko dijete. Kod njih sve ide tako munjevito da prvo dijete, jednogodišnji Hart, još neće skinuti pelene, kad će se roditi druga beba, no čini se da oboje uživaju u roditeljstvu.

Govori to i njihova zajednička fotografija koju je slavna ljepotica, bivša Viktorijina anđelica, objavila na društvenim mrežama uz tople riječi kojima je sedam godina mlađem suprugu čestitala 29. rođendan. "Najsretniji rođendan ocu mog djeteta i voljenom suprugu", napisala je pokraj fotografije na kojoj poziraju dotjerani, zacijelo spremni za intimnu proslavu. Spiegl je u tamnom odijelu i crnoj košulji, bez kravate za ležerniji dojam, dok je Miranda preslatka u crnoj haljini, do grla zakopčanoj, ali zato vrlo, vrlo kratkog donjeg poruba. Našiveni detalji oko vrata, na ramenima i rubu rukavića kreacije damski su začin, a 36-godišnja Australka izgled je odlično zaokružila otvorenim sandalama s tankim potpeticama kakve si i u visokoj trudnoći hrabro priušti.

Kako bilo, proljeće je vrijeme kad se zaredaju rođendani u njihovoj obitelji - u travnju slavi Kerr, u svibnju sinčić Hart, u lipnju Spiegl. Prinova će, po svemu sudeći, doći krajem ljeta. Slave i zimi, u siječnju, kada svjećice puše Mirandin sinčić Flynn kojeg je dobila dok je bila u prvom braku, s britanskim glumcem Orlandom Bloomom.

Linker
21. travanj 2024 09:20