WireImage
čekala je da se otrijezni

Napokon službeno razvedeni: Tri godine nakon prekida, Jennifer i Ben dogovorili zadnje detalje

Poznati holivudski par već godinama ne živi zajedno, a sada ni na papiru više nisu suprug i supruga. S razvodom koji je trajao tri godine navodno je odugovlačila Jennifer, i to iz dobrog razloga.

Poznati holivudski par već godinama ne živi zajedno, a sada ni na papiru više nisu suprug i supruga. S razvodom koji je trajao tri godine navodno je odugovlačila Jennifer, i to iz dobrog razloga.

Otvara se novo poglavlje u životu slavnog glumca Bena Afflecka, ali i njegove velike, sad već bivše ljubavi, Jennifer Gardner.

Problematični 'Batman' koji se godinama pokušava izliječiti od ovisnosti o alkoholu, izdržao je 40 dana bez pića u novom programu za odvikavanje, a s majkom svoje djece napokon je uspio pronaći zajednički jezik.

46-godišnja glumica Jennifer Gardner i njezin vršnjak Ben u braku su bili od 2005. godine, no nakon deset godina prividnog sklada, 2015. godine odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Bez obzira na probleme u vezi, Ben i Jennifer ostali su složni zbog svoje troje djece, 12-godišnje Violet, 9-godišnje Seraphine i 6-godišnjeg Samuela, s kojima su u paru više puta viđeni nakon vijesti o razlazu.

Par je tri godine živio odvojeno, a Jennifer je navodno zamolila sudca da postupak privede kraju kad se Ben nedavno prijavio u kliniku za odvikavanje u koju ga je sama odvezla.

Naime, šuška se da Jennifer nije htjela dogovarati detalje vezane za skrbništvo nad djecom sve dok se Ben nije odlučio 'ostaviti boce' pa se upravo zbog toga razvod odugovlačio.

Kako pišu strani mediji, s privatnim sudcem i odvjetnicima, poznati glumci našli su se u njezinoj kući i u miru sve dogovorili.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Yummy pizza! Ben Affleck does not care about diet, eating a pizza slice on the field watching his son Samuel playing baseball June 2, 2018 /X17online.com
Juliano/X17online.com

Kako su podijelili zajedničku imovinu koja se procjenjuje na 190 milijuna dolara, još nije poznato.

Linker
27. travanj 2024 05:47