Profimedia, ADMedia
NA PREMIJERI FILMA

Napokon u punom sastavu: S dugogodišnjim zaručnikom i djecom stigla na crveni tepih

Obitelj jedne od najuspješnijih manekenki na svijetu napokon se pojavila na jednom događanju u punom sastavu.

Iako redovito dijeli obiteljske fotografije na Instagramu, sa zaručnikom i oboje djece rijetko je se može vidjeti u javnosti. Upravo zato Alessandra Ambrosio nije skidala osmijeh s lica na premijeri novog filma "Daddy's Home 2" održane u Los Angelesu. Na crvenom tepihu pridružili su joj se njezin zaručnik Jamie Mazur i njihova djeca: 9-godišnja Anja i 5-godišnji Noah. Viktorijina anđelica u filmu igra Karen, suprugu glavnog lika kojeg je utjelovio Mark Wahlberg, a radi se o nastavku hita iz 2015. godine u kojem glume i Mel Gibson, Linda Cardelinni, Will Ferrell te John Cena.

Splash News

Splash News

Na premijeri filma brazilska manekenka je zasjala u bijeloj haljini s crnim detaljima modne kuće Carolina Herrera s kojom je uskladila sandale brenda Casadei.

WESTWOOD, CA - NOVEMBER 05:  Model/actress Alessandra Ambrosio attends the premiere of Paramount Pictures'
Getty Images

I dok se 36-godišnja manekenka trenutačno priprema za još jedan u nizu Victoria's Secret Show, koji će se ove godine održati u Šangaju, čini se kako joj se s vjenčanjem nigdje ne žuri. Naime, ona i njezin zaručnik Jamie Mazur zaručili su se prije 12 godina, ali planove za vjenčanje nemaju.

Linker
19. travanj 2024 02:35