Stiže u rujnu

Naš glumac iz serije ‘La casa de papel‘ diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: ‘Još četiri tjedna kume!‘

Najgledanija serija na Netflixu koja nije izvorno na engleskom jeziku, nego na španjolskom, ima lavinu obožavatelja diljem svijeta, ulogu u njoj ima i glumac iz Hrvatske.

Glumci Luka Peroš i Darko Perić u prepisci na društvenim mrežama ostavili su obožavatelje u deliriju i pritom uzbuđenje povodom izlaska pete sezone serije podigli na najvišu razinu. "Helsinki kaže: Još četiri tjedna, kume!", napisao je na svome Instagramu hrvatski glumac sa španjolskom adresom Luka Peroš, koji glumi u Netflixovoj uspješnici "La casa de papel". Glumac Darko Perić, rodom iz Srbije, napisao mu je u komentaru: "Idemo, kume! Booom!". Javna prepiska dvojice glumaca još je više pojačala uzbuđenje oko izlaska nove i posljednje, pete sezone serije.

Iako već godinama živi u Španjolskoj, Luka nije zaboravio odakle dolazi pa je i u siječnju ove godine, nakon katastrofalnih posljedica zbog potresa u Petrinji, Sisku i Glini, na svojim društvenim mrežama pozvao ljude da doniraju novac crowfunding kampanji za pomoć brojnim sugrađanima koji su izgubili svoje domove. Njegovu je objavu podijelio i njegov prijatelj i kolega iz Netflixove serije "La Casa del Papel" Alvaro Morte, koji je u kultnoj seriji utjelovio ulogu Profesora.

image
Darko Perić
ISOPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Najgledanija serija na Netflixu koja nije izvorno na engleskom jeziku, nego na španjolskom, ima lavinu obožavatelja diljem svijeta. Uzbuđenje je na vrhuncu i kod glumaca i kod publike jer izlazi peta jedne od najgledanijih serija svih vremena. Engleska verzija naziva "Money Heist Part Five", a epizode iz pete sezone izlaze u dva puta - Volume 1 na Netflix stiže 3. rujna, a Volume 2 bit će pušten 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda i držati gledatelja u neizvjesnosti do samog kraja!

Čitajte i: Zvijezde svjetske hit serije 'La Casa De Papel' apeliraju za Petrinju: 'Hrvatska treba pomoć'

Uzbuđenenje raste

"Proveli smo gotovo godinu dana razmišljajući o tome kako razbiti bandu. Kako staviti profesora na konope. Kako ući u situacije koje su za mnoge likove nepovratne, a rezultat je 5. dio "La Casa de Papel". Rat doseže svoju najekstremniju i najdivljiju razinu, ali ujedno je to i najuzbudljivija sezona", otkrio je redatelj serije Alex Pina. Profesor prvi put nema plan bijega, a njegova je banda, nakon smrti najkarizmatičnije članice Nairobi, u najgoroj poziciji ikad. Da će serijal završiti brojnim obratima, potvrdio je i redatelj.

image
Alvaro Morte
CARLOS DAFONTE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stiže nova sezona La casa de papel: U hit seriji glumi i bivši naše nikad prežaljene dizajnerice

"Imamo mnogo mogućnosti za neke preinake i mislim da je to zahvaljujući snažnim i moćnim identitetima likova. Uvijek smo težili likovima koji imaju vrlo složen, slojevit karakter. Zato mislim da gotovo svaki lik 'La casa de papel' ima dvojnost koju bismo htjeli vidjeti u spinoffu. Bilo kojeg od njih mogli bismo gledati u drugim kontekstima", rekao je redatelj. A mi možemo samo dodati - jedva čekamo rujan!

Linker
25. travanj 2024 08:46