Odmor iz snova

Naša najbolja gimnastičarka uživa na Maldivima: Njezine fotografije u badiću mame uzdahe!

Splićanka Ana Đerek od početka siječnja odmara se na omiljenom otoku slavnih gdje dane provodi u istraživanju otočnih atrakcija i raznim aktivnostima na vodi. A da joj takva relaksacija itekako godi, dokazuju i njezine prekrasne fotografije koje je podijelila s Gloria.hr

Za odličnu sportsku godinu u kojoj je slavila na Svjetskom kupu u dvorani te u dvije discipline na državnom prvenstvu, 23-godišnja Ana Đerek nagradila se odmorom na dalekim Maldivima.

Dvostruka Olimpijka i članica splitskog kluba Marjan na egzotičnom otočiću u indijskom oceanu odmara se prvi put, a tamo je doputovala još 5. siječnja.

image

Ane Đerek uživala je u aktivnom odmoru.

PRIVATNI ALBUM

- O posjetu Maldivima sanjam već dulje, no zbog korone sam put stalno odgađala. Iako situacija ni sada nije najbolja, ovoga puta nisam htjela odustati. Pa kud puklo, da puklo - rekla nam je kroz smijeh mlada gimnastičarka, koja na Maldivima prvenstveno uživa u aktivnom odmoru.

- Nema što nisam isprobala, od ronjenja do skijanja na vodi i vožnje na jet-skiju. U resortu u kojem sam smještena ima puno raznih aktivnosti, no meni su ove najdraže - ispričala nam je Ana, koja nam se s Maldiva javila u kasno poslijepodne. A taj je dio dana, uz rana jutra, kaže, na otoku posebno čaroban.

image

Osim supom, vozila se i jet-skijem.

PRIVATNI ALBUM

- Otkako sam tu uživanje u zalasku sunca postao mi je dnevni ritual. A nikada nisam više ni guštala u jutarnjoj kavi jer iz svog apartmana gledam u ocean. Navečer obavezno posjetim neki od lokalnih barova. Osoblje u resortu je divno, svi su stvarno pristupačni i uvijek raspoloženi - oduševljena je Ana, o čijem idiličnom odmoru svjedoče i njezine prekrasne fotografije.

Mlada Splićanka na njima izgleda toliko zanosno, da su neki pomislili kako je fotke napravio neki važan muškarac u Aninom životu te da je riječ o romantičnom putovanju u dvoje.

Pogledajte Anine razglednice s Maldiva...

- Ma ne! Tu sam s prijateljicom Iris. Ženski odmor - našalila se naša gimnastičarka, koja se kući vraća krajem tjedna. A kako nam je poručila s Maldiva, od sada će si barem jednom godišnje priuštiti ovakav odmor.

Linker
21. travanj 2024 02:25