Vjenčanje godine

Nasljednica Billa Gatesa o detaljima s vjenčanja: Nosila je dvije bajkovite haljine i progovorila o razvedenim roditeljima

Za vjenčanje Jennifer Gates pazilo se na svaki detalj. Kako je ispričala za Vogue, sigurnost im je bila na prvom mjestu, a nije podbacila ni odabirom vjenčanih haljina koje potpisuje poznata dizajnerica.

Vijest o vjenčanju najstarije kćeri Billa i Melinde Gates zaintrigirala je cijeli svijet, Jennifer Katharine Gates udala se ovog vikenda za profesionalnog jahača, Egipćanina Nayela Nassara.

Kći osnivača Microsofta i biznismena sa svojim je odabranikom priredila raskošnu svadbu na privatnom imanju, zatvorenu za javnost, no svejedno su paparazzi fotografirali neke trenutke i time zaintrigirali javnost.

image
Jennifer Gates i Nayel Nassar vjenčali su se 16. listopada.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Vjenčanje su priredili za 300 uzvanika.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ceremonija vjenčanja, kao i svadbeno slavlje održalo se na njihovom imanju u okrugu Westchester u New Yorku. Kako je mladenka otkrila u razgovoru za Vogue par je imao dvije ceremonije u dva dana. Svadbeni vikend počeo je s Katb el Kitab, odnosno islamskom ceremonijom vjenčanja, koja se održala u petak, uz mladence Jenn i Nayela bili su samo članovi najuže obitelji.

"Glavna ceremonija održala se u subotu. Bio je predivan jesenski dan, a vrijeme nas je poslužilo, prve kapi kiše spustile su se nakon što smo završili s fotografiranjem. Vjenčao nas je dugogodišnji obiteljski prijatelj, a oboje smo izrekli zavjete koje smo sami napisali. Bio je to zaista poseban i intiman trenutak", opisala je mladenka.

image
Mladenka pozira sa svojim djeverušama.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Fotografiranje su uspjeli obaviti prije kiše.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Za realizaciju vjenčanja mladenci su angažirali brojne profesionalce, Marcy Blum Events bili us zaduženi za sve, Rishi Patel iz HMR Designs kreirao je sve cvjetne ukrase. Večeru je spravio Jean Georges i Creative Edge Catering, a svadbenu tortu sa šest slojeva ukrašenih cvijećem kreacija su Sylvije Weinstock iz Ladurée creation.

Čitajte i: Udala se kći Billa i Melinde Gates: Zajedno su je vodili do ‘oltara‘ na luksuznom imanju, a ona je blistala u raskošnoj vjenčanici

Sigurnost na prvom mjestu

Dok su pripremali za svoj veliki dan Jennifer i Nayel bili su zaposleni, ona sa svojim medicinskim fakultetom, a on s pripremama za nastup na Olimpijskim igrama. "Savjet koji smo dobili tijekom planiranja bio je da zapamtimo kako je taj dan posvećen nama i našoj ljubavi. Mislim da nam je to stvarno bila nit vodilja dok smo sve planirali. Također smo htjeli osigurati da se naše obitelji i prijatelji zabave i uživaju", ispričala je mladenka.

image
Bill i Melinda Gates ujedinjeni nakon razvoda.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sigurnost im je bila na prvom mjestu, tako su donijeli odluku da svi gosti moraju biti potpuno cijepljeni kao i imati negativan test prije vjenčanja, uz to osigurali su i maske.

Mladenka je nosila vjenčanicu koju potpisuje Vera Wang Haute. Haljina A-kroja s francuskom macrame čipkom na torzu i rukavima, postepeno se stopila u slapove talijanske tulle suknje - sve u bojama svijetle slonovače i šampanjca. Sve su zaokružili dugački veo optočen čipkom i šarmantni buket od đurđica.

image
Jennifer i Nayel pobrinuli su se da vjenčanje bude potpuno sigurno.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Vera i cijeli njen tim bili su nevjerojatni za suradnju, oni su učinili stvarnom moju haljinu iz snova", kazala je oduševljena mladenka. Za make up bio je zadužen Mario Dedivanović, dok je Rolando Beauchamp zaslužan za polupodignutu frizuru.

Mladoženja je obukao klasičan Armanijev smoking iz tri dijela, a na bijelu košulju odabrao je jednostavnu crnu leptir mašnu, za rever imao je zataknut stručak đurđica kako bi se uskladio sa svojom mladenkom.

Čitajte i: Unatoč razvodu od Billa, Melinda Gates itekako ima razloga biti sretna, a to potvrđuje i iskreni osmijeh na njezinu licu

Nosila dvije vjenčanice

Ceremonija vjenčanja održana je na otvorenom, a šator su krasile kreacije nizozemskog hibrida biljke kokotić, s bijelim cvjetovima. Nakon izricanja zavjeta gosti i mladenci preselili su se u šator.

image
Mladenci su imali dvije ceremonije.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Jennifer i Nayel nakon izricanja zavjeta svadbu su preselili na zatvoreno.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mladenka se presvukla u dugačku haljinu od čipke, sirena kroja koju također potpisuje Vera Wang Haute. Za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu to “Yellow Lights”, koju je napisao i otpjevao njihov prijatelj Harry Hudson.

Jennifer se suptilno osvrnula i na razvod svojih roditelja koji su uspjeli svoj narušen odnos staviti na stranu kako bi bili s kćeri na njezin najvažniji dan.

"Bila je ovo izazovna godina, i na kolektivnoj razini s pandemijom i za naše obitelji koje su prošle kroz promjene. Ali naša ljubav jedno prema drugome bila je konstanta. To što smo mogli proslaviti naše vjenčanje s našim najbližim prijateljima i obitelji, zaista je ostvarenje sna", zaključila je Jennifer Gates.

Linker
18. travanj 2024 03:05