Sofia Vergara/Instagram
Uranio poklon za Božić

Nasmijala nas je do suza: 'Ako se pita mog supruga, ovo je seksi'

Čini se kako se Kolumbijka i američki glumac, koji su u skladnom braku od 2015. godine, baš i ne slažu po pitanju toga što je seksi.

Glumica Sofia Vergara (45) najpoznatija je po ulozi Glorije Pritchett u serijalu Moderna obitelj, čija se deseta sezona trenutno snima - glasne i atraktivne Latinoamerikanke koja i po doma hoda u visokim potpeticama. Kolumbijka izraženog seksepila i na crvenom tepihu voli se pojaviti u izazovnim modnim kombinacijama, ali čini se kako je svojem pet godina mlađem suprugu Joeu Manganiellu ipak najzgodnija u kućnom izdanju. Ali, ne bilo kakvom! Naime, 45-godišnjakinja se pohvalila kako joj je suprug kupio seksi spavaćicu, a seksi u ovom slučaju znači pamučna pidžama s logom njegove omiljene football ekipe - Pittsburgh Steelersa. Glumica je, najblaže rečeno, bila "oduševljena" poklonom obožavatelja američkog nogometa, a svoju je reakciju podijelila sa 13.5 milijuna pratitelja na Instagramu.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ipak, suprug ju je nedavno i ugodno iznenadio. Ispod ovratnika sakoa, koji je nosio na premijeru filma Star Wars: The Last Jedi, dao je izvesti rečenicu "Volim Sofiju" i oduševio svoju odabranicu.

Linker
20. travanj 2024 08:19