Nataša Janjić Medančić
 Bruno Konjevic / Hanza Media
Divna vijest

Nataša Janjić Medančić čeka drugo dijete: 'U kolovozu nam stiže djevojčica!'

Nataša Janjić Medančić ponovno je trudna, čeka svoje drugo dijete. Djevojčica će stići u kolovozu.

Nataša Janjić Medančić ponovno je trudna, čeka svoje drugo dijete. Djevojčica će stići u kolovozu.

'Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala... U kolovozu nam stiže djevojčica! Valentinovo u našoj kući može početi', napisala je Nataša Janjić Medančić i na Instagramu tako otkrila da je ponovno u drugom stanju. Među prvima joj je čestitala Nevena Rendeli Vejzović koja je također u kratkom roku postala majka tri djevojčice. Najbolje će razumijeti Natašu, koja je prije nešto manje od godinu dana na svijet donijela dječaka.

Uskoro će, naime, sin kojeg je dobila s ortopedom Nenadom Medančićem navršiti godinu dana. Dječak je na svijet stigao u privatnoj poliklinici, odakle ih je ponosni tata poveo kući. Postat će u kolovozu veliki brat, a buduća mama ne krije uzbuđenje zbog curice koja stiže.

Ljubavna priča Nenada i Nataše počela je tajanstveno, glumica je sve čuvala privatnim i intimnim, a kada je veza otkrivena, Nataša je otkrila da misli kako je konačno pronašla onog pravog. Fatalno su se i brzo zaljubili, čuvali su intimu prvih mjeseci njezine trudnoće, no do kraja 2018. otkriveno je sve - Nataša i Nenad čekaju sina, tajno su se vjenčali i jedva čekaju postati obitelj. Idilu je upotpunio sin, koji se rodio u veljači, a sada će 2020. pamtiti po djevojčici.

Linker
26. travanj 2024 22:14