Izipizi
bez distance

Nataša Janjić pohvalila se razuzdanim noćnim životom, a na to je reagirala i Marijana Batinić

Naša se glumica nedavno pohvalila da je napokon došla kući s kćerkicom Kajom. Jutro je majka dočekala tako da kći drži u naručju, a noć su provele tulumareći... Reakcije drugih mama su urnebesne.

"Tko kaže da nema noćne zabave? Mi smo noćas cijelu noć partijali! Bez distance. I budili brata, jer zabava je uvijek bolja kad nas je više na okupu! Kako vi provodite noći?", napisala je glumica Nataša Janjić Medančić uz objavljenu fotografiju na Instagramu i dobila duhovite komentare drugih poznatih majki.

Marijana Batinić koja iščekuje prinovu otpisala joj je da jedva čeka takvo tulumarenje, dok je Ana Maras Harmander sve začinila hitom Plavog Orkestra i stihovima pjesme "Kaja".

"Kaja, ove noći", napisala je Ana, dok je Nataša nadodala "Kaja, sklopi oči"...

Natasa Janjic, stan, 13042019, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Poznata mama nedavno je stigla kući iz bolnice i tada nam je rekla kako se toplo nada mirnijem razdoblju u obitellji...

"Evo konačno sam kod kuće i uz brigu za novu bebicu pokušavam sinu Toniju nadoknaditi svoju dugu odsutnost. On je u fazi da puno razumije i govori sa 17 mjeseci, ali ovakve stvari je teško objasniti. Vremena su nehumana što se mjera i uvjeta tiče, razdvojenost majki od djeteta je strašna i evo iza mene je to bolno razdoblje, nadam se posljednji u životu", rekla nam je nedavno glumica koja je nakon 35 dana bolnice s djevojčicom Kajom stigla kući.

Čitajte i:

Nataša Janjić Medančić napokon je kod kuće: 'Iza mene je bolno razdoblje, nadam se posljednje u životu'

DJEVOJČICA IH JE IZNENADILA! Nataša Janjić Medančić na svijet je donijela curicu i otkrila njeno divno ime

Nema poznate dame koja nije iskomentirala fotku trudne Nataše: 'Ono kad si ogromna i iscrpljena'

Linker
17. travanj 2024 19:19