Instagram
od jutra do sutra

Nataša, Lana, Ana i Marija: Poznate Hrvatice slavile u Zagorju

Baloni sa slovima M, A, R, A vijorili su se proteklog vikenda iznad zagorskih brežuljaka - donijele su ih prijateljice glumici Mariji Borić koja im je priredila nezaboravni tulum.

'Hvala Marija na prekrasnom rođendanu, divnom društvu, bajkovitom ambijentu, famoznoj klopi! Sretan rođendan draga', poželjela je glumica Lana Gojak svojoj kolegici, ali i dragoj prijateljici Mariji Borić koja je još prije šest godina donijela važnu odluku - iz zagrebačke vreve preselila je u rodni kraj te sada živi u Stubičkim Toplicama.

U Zagorju je prijateljima Marija priredila dan za pamćenje, s naglaskom da se slavilo do dugo u noć - sve ih je počastila za svoj 38. Na fešti na otvorenom, u prekrasnoj osunčanoj prirodi kakva krasi 'zagorske brege', uživala su i brojna druga poznata lica iz glumačkog svijeta. Iz Zagreba tako nije bilo teško 'potegnuti' niti sretnoj trudnici Nataši Janjić, kao ni voditeljici s RTL-a, Ani Radišić. Priče, smijeha, dobre hrane i pokoje čašice pića, dale su naslutiti, nije nedostajalo!

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
24. travanj 2024 14:02