ANTE ČIZMIĆ/CROPIX
Možda ima nade

Navijači iskazuju veliku podršku Ivanu Perišiću zbog neočekivane situacije: ‘Osjećam se dobro, ali sam jako tužan‘

Vijest da je hrvatski reprezentativac pozitivan na koronavirus te neće moći odigrati preostale utakmice razočarala je mnoge. No, nogometaš je svima ulio nadu jednom rečenicom.

Vijest da je hrvatski reprezentativac pozitivan na koronavirus te neće moći odigrati preostale utakmice razočarala je mnoge. No, nogometaš je svima ulio nadu jednom rečenicom.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nažalost neće nastupati u osmini finala Eura 2020. protiv Španjolske jer je zaražen koronavirusom. Zbog toga će morati biti 10 dana u samoizolaciji, što mu jako teško pada, kao i njegovim kolegama na terenu i navijačima.

Čitajte i: Ona mu je najveća podrška još od srednje škole! Supruga našeg reprezentativca dirljivo mu čestitala na još jednom golu

Nakon ove neočekivane vijesti, o cijeloj situaciji oglasio se i sam Perišić, a navijači su mu u komentari iskazali punu podršku i poželjeli brzo ozdravljenje.

"Kao što već svi znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na podršci. Osjećam se dobro, ali sam jako tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. Tko zna, možda i zaigram još na ovom Euru", napisao je nogometaš, a zadnjom rečenicom je ulio nadu svojim navijačima.

Ostali članovi reprezentacije su srećom negativni, a umjesto Perišića igrat će netko od trojice igrača - Ante Rebić, Josip Brekalo ili Mislav Oršić.

Čitajte i: Ekskluzivo doznajemo! Ivan i Josipa Perišić sklopili crkveni brak, u strogoj tajnosti vjenčali se na Šolti

Inače, Perišić je na Euru 2020. zabio drugi gol protiv Škotske koji je bio ključan faktor za prolazak Hrvatske u osminu finala natjecanja, a njegova supruga Josipa je nakon njegovog zgoditka na svom Instagramu napisala "Poklonite se kralju".

Josipa je Ivanu najveća podrška u njegovoj karijeri, a poznaju se još od srednje škole, gdje su sjedili zajedno u klupi i zaljubili se.

Vjenčali su se 2012. a iste godine dobili su i sina Leonarda. Dvije godine kasnije u srpnju, dok je Ivan igrao u njemačkom klubu Wolfsburg, stigla je i njihova mezimica Manuela.

Linker
26. travanj 2024 15:42