Instagram
Odlučna mladenka

'Nazvala me čim se zaručila': Organizatorica vjenčanja poznate TV glumice otkrila sve detalje s čarobne svadbe

Poznata glumica nazvala je organizatoricu čim joj je na prstu zablistao zaručnički prsten, s uputama za vjenčanje o kojem je sanjala...

32-godišnja Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u seriji "Teorija velikog praska" po drugi je put stala pred oltar.

Kaley, koja je 2016. prošla težak razvod od Ryana Sweetinga, tenisača ovisnog o tabletama protiv boli, sreću je pronašla u zagrljaju Karla Cooka za kojeg se zaručila krajem prošle godine.

Pred prijateljima i članovima obitelji par je proteklog vikenda izmijenio bračne zavjete na romantičnom vjenčanju, a Kaley je blistala u haljini s potpisom Reem Acra, iz koje se kasnije presvukla u uski kombinezon od čipke.

Portal E!News popričao je s glumičinom organizatoricom vjenčanja i doznao brojne detalje...

"Nazvala me 30 minuta nakon što su se zaručili i rekla da želi da joj budem organizatorica. Odmah mi je poslala hrpu privatnih fotografija", pohvalila se Lauren Tatum.

A post shared by Enjet Media (@enjetmedia) on

"Htjela je da bude romantično, da budu uključene i životinje i bude puno svjetla. Romansa, životinje, tema dvadesetih godina prošlog stoljeća i ljubav".

A post shared by mayim bialik (@missmayim) on

Par koji obožava konje sve je to pronašao na ranču "Cook's Pomponio" u Kaliforniji gdje su gosti mogli uživati u pogledu na te plemenite životinje. Uz raznovrsno cvijeće, s božurima i ružama na čelu, brojni ukrasi bili su izrađeni od potkova te tako pratili temu.

A post shared by Top News (@newsforkids) on

Sama ceremonija odvila se ispred divovske potkove od cvijeća i perja, a Kaley je pred maldoženju dopratio otac.

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski) on

Gosti su prije vjenčanja uživali u koktelima u uređenoj štali, a za vrijeme ceremonije, uz pse mladenaca, sestra mladenke do oltara je dovela i ponije.

Nakon ceremonije, gosti su se zabavljali u glamurozno uređenom šatoru, u kojem se nalazila i soba za uređivanje, soba za vino i soba za pivo, a gostima su se nudile i fine cigare.

Stolovi su bili uređeni cvijećem, drvom i detaljima u zlatnoj boji.

A post shared by Tina Thadani (@tinathadani) on

Poput gotovo svakog modernog vjenčanja, ni Kaley i Karl svoje nisu mogli zamisliti bez photo bootha, u kojem su gosti stvarali uspomene.

Umjesto zahvalnice, gosti su kući ponijeli male bočice burbona.

Na vjenčanje su stigli glumičini kolege iz serije "Terija velikog praska", a posebno drag gost bio je John Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, a s kojim je Kaley nekoliko godina bila u vezi.

Jutro nakon vjenčanja, par je odjenuo traper jakne izrađene posebno za tu prigodu.

A post shared by @normancook on

Linker
15. travanj 2024 23:58