Salma Hayek i Charlize Theron
Suđenje još traje

'Ne brini, imao sam vazektomiju. Ovako su se probile Charlize Theron i Salma Hayek': Stravična svjedočanstva Weinsteinovih žrtava

Suđenje Harveyju Weinsteinu još traje, a strašni detalji njegovih nedjela i dalje izlaze u javnost.

Harvey Weinstein zahtijevao je od mlade glumice da ima trojac s njim, a prije toga rekao joj je da su se tako probile Salma Hayek i Charlize Theron. Imali su to prilike čuti porotnici na suđenju holivudskom mogulu u srijedu. Dawn Dunning na sudu je rekla da je 67-godišnjeg predatora srela u hotelu u New Yorku, a tamo je pred nju postavio zahtjev kako bi joj karijera išla naprijed.

Seks za napredak i prilike - po tom je principu Weinstein (67) radio desetljećima. 'Nikad nećeš uspjeti u ovom poslu! Tako industrija funkcionira', ispričala je Dunning o Weinsteinovim riječima. Tvrdio je da su glumice tako dolazile do uspjeha i da je to sasvim normalno u filmskoj industriji.

Djevojka je na to istrčala iz hotelske sobe i nikada više nije stupila s njim u kontakt.

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 28: Harvey Weinstein arrives in court on January 28, 2020 in New York City. Weinstein, a movie producer whose alleged sexual misconduct helped spark the #MeToo movement, pleaded not-guilty on five counts of rape and sexual assault against two unnamed women and faces a possible life sentence in prison. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Getty Images
Harvey Weinstein

Tarale Wulff također je svjedočila u slučaju protiv Weinsteina. Svjedočila je da ju je 2005. godine napao, a namamio tako što joj je rekao da će imati poslovni sastanak. Kada je došla na sastanak, Weinstein ju je uhvatio za ruke, bacio na krevet i rekao joj: 'Ne brini, imao sam vazektomiju' te je potom silovao.

Obje žene upoznale su Weinsteina ranih 2000-ih, dok su radile na Manhattanu kao konobarice i nadale se da će u Hollywoodu napraviti karijeru. Weinstein se izjasnio da se smatra nevinim. Tvrdi da nikada nije imao seksualni odnos bez pristanka.

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 23: Harvey Weinstein arrives at a Manhattan court house for the second day of his trial on January 23, 2020 in New York City. Weinstein, a movie producer whose alleged sexual misconduct helped spark the #MeToo movement, pleaded not-guilty on five counts of rape and sexual assault against two unnamed women and faces a possible life sentence in prison. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Getty Images
Harvey Weinstein

Theron i Hayek inače su javno govorile o svojim uznemirujućim iskustvima s Weinsteinom. Theron je svjesna da je njezinim imenom pokušavao manipulirati nove žrtve, a Hayek ga je nazvala čudovištem.

Linker
18. travanj 2024 06:14