zimska idila

Ne brinu ih kazne ni optužbe: Ronaldo i Georgina opet slave i objavljuju neodoljive fotografije

Cristiano Ronaldo i njegova Georgina uistinu znaju uživati. Ovih su dana oboje proslavili rođendane na snijegu i u vanjskom grijanom bazenu, a optužbe i novčane kazne nisu ih nimalo uznemirile.

Čak ni činjenica što talijanska policija istražuje Cristiana Ronalda i kršenje mjera zdravstvenih propisa postavljenih zbog koronavirusa, nakon što je putovao u rizičnu regiju Valle d'Aosta gdje je u alpskom gradu Courmayeuru sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez proslavio njezin 27. rođendan nije spriječila ovaj par da nekoliko dana kasnije ponovno uživa u slavlju.

Naime, nogometaš je jučer, 5.veljače proslavio svoj 36. rođendan na sjeveru Italije u gradu Torinu gdje uživaju u snježnoj idili. „Sretan rođendan, sretan život ljubavi moja. Neka Bog nastavi donositi toliko ljubavi, zdravlja i blagoslova u naš život”, napisala mu je Georgina koja je i objavila fotografije na Instagramu ne brinući za moguće posljedice.

Naime, protekli tjedan punili su medijske stupce jer su Ronaldovi kolege iz Juventusa igrali utakmicu, dok je on u alpskom gradu Courmayeuru uživao sa Georginom. Snimke od tamo možda ne bi privukle takvu pažnju da nije riječ o regiji u Italiji koja je zbog koronavirusa rizična.

Odmah se podigla hajka jer je u Italiji trenutno vladinom uredbom zabranjeno kretanje između regija koje su u 'narančastoj zoni', a u njih spadaju i Pijemont i Valle d'Aosta.

No, drastična novčana kazna, ali i ona disciplinskog suda Serije A atraktivnu Georginu niti najmanje ne zabrinjava. Nakon što su se svi raspisali o mogućim posljedicama, Georgina je dušebrižnicima uzvratila provokativnim videom snimljenim u grijanom bazenu.

Portugalac i dalje briljira na terenu. Prije tri dana postigao je oba gola za pobjedu Juventusa kod Intera (2:1) u prvoj polufinalnoj utakmici talijanskog kupa, čime je postao najbolji strijelac u povijesti nogometa kada su u pitanju golovi na službenim utakmicama. Tri dana nakon povijesnog rekorda proslavio je 36. rođendan i poslao poruku na Instagramu.

"Imam 36 godina, nevjerojatno! Imam osjećaj kao da je sve počelo jučer, ali ovo putovanje je već puno avantura i priča za pamćenje. Moja prva lopta, moja prva momčad, moj prvi gol... Vrijeme leti! S Madeire u Lisabon, iz Lisabona u Manchester, iz Manchestera u Madrid, iz Madrida u Torino, ali iznad svega, iz dubine moga srca prema svijetu... Dao sam sve što sam mogao, nikada se nisam povlačio i uvijek sam pokušavao dati najbolju moguću verziju sebe. Vi ste mi zauzvrat dali svoju ljubav i divljenje, svoju prisutnost i bezuvjetnu podršku. I nikada vam neću moći dovoljno zahvaliti na tome. Ne bih to postigao bez vas. Sad kad slavim 36. rođendan i 20. godinu svoje profesionalne nogometne karijere, žao mi je što vam ne mogu obećati još 20 godina ovoga. Ali, ono što mogu obećati je da, dokle god trajem, nikada od mene nećete dobiti manje od 100 posto.

Hvala vam još jednom za svu vašu podršku, lijepe poruke i inicijative tijekom ovog dana. To mi znači puno. Svi imate posebno mjesto u mom srcu", napisao je Ronaldo.

Linker
19. travanj 2024 16:35