rasturila je

Ne jenjava oduševljenje Mijom Negovetić: Ovakvom se komplimentu nije nadala

Pjevačica Mia Negovetić u tren oka nas je uvela u čaroliju blagdanskog raspoloženja, a mnogi joj prognoziraju blistavu budućnost.

Mia Negovetić je otpjevala hit "White Christmas" i automatski nas ubacila u blagdansko raspoloženje. Čistu čaroliju uspjela je ostvariti uz minimalne uvjete: uz kameru, glazbenu pratnju bratića Lea koji svira gitaru i svoj glas...

Na video koji traje kraće od dvije minute nitko nije mogao ostati ravnodušan.

"Došao je bratić u posjetu, pa samo se zanijeli božićnim duhom", napisala je.

"Mia je definitivno naša uzdanica i spas hrvatske estrade, no ako ovi u diskografskim kućama ne vide da ona mora imati karijeru vani, onda ne znam.... Pregledao sam tone njenih covera i maestralna je....Naš najbolji ženski vokal, nema dileme... Bravo i za ovo", stoji u komentaru, a oduševljenje nije krila ni njezina kolegica Indira Levak.

image
Mijin glas u komentarima su nazvali božanstvenim i andjeoskim...
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Mia je nedavno napunila osamnaesti rođendan i sada je potpuno fokusirana na karijeru. Budući da postoje i negativne strane slave, mlada pjevačica nedavno nam je otkrila da je i njih iskusila pa je čula i pokoji trač o sebi.

"Bilo ih je puno, svi su glupi, tvrde da sam razmažena, neodgojena i umišljena, no nikad nisam čula neki strašan trač o sebi, što mi je drago jer to znači da oko mene nema puno zlobnih ljudi", ustvrdila je ambiciozna djevojka.

Linker
25. travanj 2024 00:20