Instagram
Život na dvije adrese

Ne može bez njih: Filip Brkić često posjećuje suprugu i kćerkicu

Razdvojenost od dvije svoje najveće ljubavi domaćem sportskom komentatoru Filipu Brkiću teško pada, ali zato kad su na okupu uživaju u svakoj zajedničkoj minuti

Popularni sportski komentator, voditelj i urednik na RTL televiziji, Filip Brkić, otac je postao u ožujku ove godine. Nedugo nakon tog sretnog događaja, njegova je supruga, profesionalna košarkašica Iva Brkić, dobila poslovnu ponudu koja se ne odbija, ali koja je na neko vrijeme razdvojila obitelj.

Naime, Iva je potpisala jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem IDK Gipuzkoa te je jesenas na duže razdoblje preselila u španjolski grad San Sebastian, a njezina i Filipova kćerkica Barbara živi s njom.

Filip je zbog posla ostao u Zagrebu, ali kad god mu se pruži prilika, pridruži se svojim najvećim ljubavima. Supruga i kćerkica središte su njegova privatnog svijeta i to ne krije niti na društvenim mrežama. Kad god je u društvu mezimice, objavi kakvu zabavnu fotografiju na kojoj uz kćer puca od ponosa. Posljednju je fotografiju objavio danas, s izleta u Francusku.

Linker
17. travanj 2024 21:14