Gdje joj je kraj

Ne može ona sve sama: Slavnoj trudnici doula planira što će jesti, kako vježbati, disati

I dok će se mnoge naše trudnice možda malčice uzrujati pri pomisli da netko treba 'stručnjaka za trudnoću' koji ženi govori što mora jesti, što mora piti i kada i kako mora vježbati, reality zvijezda Kylie Jenner upravo je unajmila takvu osobu.

Kylie Jenner unajmila je stručnjaka koji će je voditi kroz trudnoću kako bi bila sigurna da djetetu pruža sve najbolje. 'Coach kroz trudnoću', odnosno kako to još nazivamo, doula, osoba je koju trudnice i kod nas sve češće angažiraju. O tome koliko joj je trudnički život bio kvalitetniji i ljepši uz doulu, nedavno je za Gloriju ispričala glumica Petra Kurtela.

Tako 'pregnancy coach' Kylie svakodnevno sastavlja idealan trudnički nutricionistički plan, kao i nadgleda i s njom radi svakodnevne optimalne vježbe, a naravno, pruža joj i emocionalnu podršku.

Reality zvijezda sa svojom će doulom u kasnijim fazama trudnoće raditi i na tehnikama prirodnog porođaja, a riječ je o tehnici Lamaze poroda, koja se temelji na tehnikama disanja ali i vježbama opuštanja za smanjenje boli. Ta se tehnika primjenjuje još od 1950. godine kad ju je usavršio francuski opstetričar Fernand Lamaze.

I dok već cijeli svijet zna da je trudna, Kylie se još nije službeno oglasila, no američki mediji iz svojih izvora iz sata u sat donose nove pojedinosti o tijeku sada već sasvim izvjesne trudnoće 20-godišnjakinje, koja dijete čeka s dečkom, reperom Travisom Scottom. Navodno je trudna već pet mjeseci, a najnovija fotografija na kojoj pozira u širokoj plavoj košulji to samo potkrepljuje.

Radar Online donosi i kako je ova pripadnica klana Kardashian, otkako je trudna, unajmila još četiri nova asistenta i dvojicu dodatnih osobnih zaštitara koji nadgledaju njezin dom od 0-24.

I ono što će mnogima podići obrve, jest činjenica da je sveprisutna Kylie Jenner sve manje izlazi i sve više uživa unutar četiri zida. Iako joj trudnoća navodno prolazi besprijekorno, njezino se tijelo mijenja i prvih nekoliko mjeseci ništa ne želi prepuštati slučaju, No, u posjet joj učestalo dolaze članovi obitelji te joj nikada nije dosadno.

Šoping za bebu, dakako, ne propušta i navodno se već dobrano raspištoljila u nabavci krpica i drugih stvari za bebu.

instagram
Kylie Jenner i njezina voštana figura

Linker
18. travanj 2024 18:22