nakon svečane svadbe

Ne odriče ih se! Anita Dujić iz kućnog ureda radi u ogrtaču i Jimmy Choo štiklama

Gotovo mjesec dana manekenka i dizajnerica provela je u Glasgowu odakle je poslala najljepše vjesti - udala se za ljubav svog života, a ni dva tjedan kasnije nije prestala oduševljavati fotografijama na Instagramu.

Kućni ured u doba pandemije može imati mnogo mana, ali i prednosti. Jednu takvu manekenka i dizajnerica Anita Dujić Broadfoot otkrila je na Instagramu i oduševila brojne sljedbenike. Iz privremenog doma u Glasgowu odakle je njezin suprug Duncan Broadfoot, a gdje su proteklih nekoliko tjedana boravili zbog vjenčanja, ovoga je ponedjeljka objavila zavodljivu fotografiju. U bijelom kućnom ogrtaču i Jimmy Choo štiklama Anita sjedi za računalom i obavlja poslovnu komunikaciju. „Kućni ured ponedjeljkom”, piše pozirajući u svadbenim cipelama koje je nosila nekoliko dana ranije na jednom od najvažnijih dana u životu.

Naime, vjenčanje se održalo 29. prosinca u Glasgow University Chapel u Duncanovoj rodnoj Škotskoj, gdje je Anita s njihovom jednoipolgodišnjom kćerkicom Lily stigla sredinom prosinca. „Vjenčanje je bilo bajkovito, sve je bilo svedeno na minimum što se tiče gostiju, držali smo se propisanih mjera, a malo slavlje u krugu najuže obitelji je bilo u domu Duncanovih roditelja Cecilije i Johna. Naravno, nedostajali su mi moja obitelj i prijatelji, ali kad završi ova pandemija, napravit ćemo feštu u Hrvatskoj” - rekla nam je Anita koja je na vjenčanju zablistala u elegantnoj kreaciji mostarske dizajnerice Sanje Dujmović, vlasnice brenda La jupe dok je Duncan nosio tradicionalni kilt.

Ipak, svadbena idila nije bila potpuna jer je u mislima bila s obitelji u Hrvatskoj, ali i mnogim stradalima u potresu koji je bio upravo 28. i 29. prosinca, na dan kada je izrekla sudbonosno „da”.

"Nakon vijesti o potresu srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Cijeli dan pratili su me pomiješati osjećaji sreće, ljubavi i brige", rekla je Anita koja je danas već na putu za Zagreb, no ni sama ne zna što će je ondje zateći.

Naime, bračni par je netom prije zagrebačkog potresa u ožujku kupio stan u zgradi koja je poprilično stradala i dobila crvenu naljepnicu pa će za novi obiteljski dom ipak trebati još malo strpljenja.

Linker
25. travanj 2024 00:56