Ružni detalji

Ne osporava optužnicu: Drama Zayna Malika i Hadidovih dobila je sudski epilog i kaznu

Zayn Malik suočen je s optužnicom za zlostavljanje koja ima četiri točke, odnosi se na svađu s punicom Yolandom.

Istog dana kada je svijet iznenadio prekid 'zlatnog' para Gigi Hadid i Zayna Malika, javile su se i vijesti o ružnoj svađi i navodnom fizičkom napadu koje je pjevač napravio majci svoje supruge Yolandi Hadid. Iako se Malik o svemu nije htio izjašnjavati, u javnost su kasnije procurili sudski dokumenti koji pokazuju što se zapravo dogodilo.

Zayn Malik suočen je s optužnicom za zlostavljanje koja ima četiri točke, odnosi se na svađu s punicom Yolandom. Prema nekim dokumentima koji su procurili u američki tisak izgleda kako je Zayn priznao krivnju za optužnice, no sudski službenik za TMZ izjavio je da se Malik zapravo nije usprotivio optužnici.

image
Zayn Malik i Gigi Hadid imaju jednogodišnju kćer.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK

Sudski dokumenti otkrili su i one ružne detalje svađe koja se dogodila u pensilvanijskom domu Gigi i Zayana, 29. rujna. Tada je Gigi bila na putu u Parizu, a Malik i Yolanda su se sukobili, među mnogim uvredama koje joj je kazao stoji i onda da ju je nazvao "nizozemskom droljom", te joj je naredio da se makne od njegove kćeri. Prema dokumentima stoji da ju je zatim gurnuo u ormar.

Više izvora potvrdilo je da je Gigi cijelo vrijeme bila na telefonu te da je Malik i nju vrijeđao. A namjerio se i na tjelesnog čuvara koji je bio u Yolandinoj pratnji.

Čitajte i: Gigi Hadid i Zayn Malik naglo prekinuli šestogodišnju vezu: Mama manekenke tvrdi da ju je ‘nesuđeni‘ zet udario

Sudski dokumenti otkrivaju da je Malik optužen za sve četiri točke, za što je dobio uvjetnu kaznu od 360 dana, mora proći i program savladavanja bijesa. Uz to ovaj 28-godišnjak ne smije ostvariti kontakt s Yolandom, bakom svog djeteta, kao ni s Johnom McMahonom, zaštitarom Hadidovih.

Poriče da je udario punicu

Ranije u petak Zayan je porekao da je došlo do fizičkog obračuna, a o svemu se oglasio na Twitteru.

"Privatna sam osoba i nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćer, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana. Odlučno poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje kćeri odbijam dati bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i krenuti ka rješavanju ovih obiteljskih problema u četiri oka. Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćer na način na koji ona to zaslužuje", rekao je pjevač.

Manekenka i pjevač u vezi su od 2015. godine, a prije godinu dana su postali roditelji malene Khai. Zayn je kupio kuću u Pennsylvaniji nedaleko od mjesta gdje Yolanda živi i u kojoj on i Gigi polovicu vremena odgajaju Khai.

Linker
18. travanj 2024 23:41