Damjan Tadic / CROPIX / CROPIX
OVU GODINU ĆE PAMTITI

Ne skida osmijeh s lica: Saborska zastupnica objavila privatnu vijest koja je sve oduševila

Nakon traumatičnog iskustva koji je doživjela prošle godine, za saborsku zastupnicu Ivana Ninčević Lesandrić 2019. je započela s predivnom vijesti koju je najprije podijelila sa svojom obitelj.

Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić (35) postat će majka, donosi Jutarnji list. Do sada je za sretnu vijest znala samo najuža obitelj, a prinovu očekuju krajem rujna ove godine.

U listopadu 2018. u Sabornici je javno progovorila o traumatičnom iskustvu kada je u veljači u splitskom KBC-u proživjela bolni medicinski zahvat nakon spontanog pobačaja, a to iskustvo opisala je kao najmučnijih pola sata u životu. 'Svezali su mi ruke i noge i počeli proces kiretaže naživo. Bez anestezije, naživo. Struganje maternice, unutarnjeg organa - naživo', rekla je u emotivnom govoru pred saborskim zastupnicima i izazvala društvenu raspravu i vrlo brzo postala heroina nacije.

Nakon što se odvažila ispričati svoju priču dobila je potporu žena iz cijele Hrvatske, ali i muških kolega, u intervjuu za Gloriju je izjavila da se bez obzira na traumatično iskustvo se ne boji nove trudnoće.

'Suprug i ja i dalje planiramo imati barem dvoje djece. Prije nego što sam upoznala svog muža koji je privatni poduzetnik, mislila sam da se nikada neću udati jer me zanimao samo posao. Da on nije bio tako uporan, danas bih bila stara cura. Upoznali smo se prije pet godina u jednom splitskom kafiću, a u braku smo od lipnja 2015. Imali smo uistinu romantično vjenčanje, na tvrđavi na Klisu, gdje je odrasla moja majka. Obitelj moga oca Harija je stara solinska loza, a ja sam po karakteru poput tate koji je dosta glasan, ali pravedan. Majka je tiha, mirna i nikada se ni na što ne žali. No, u ovom slučaju me podržala.', rekla je nakon istupa u Saboru.

Privatni album
Ivana Ninčević Lesandrić sa suprugom Ivanom

Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić u rujnu će postati majka, no spol djeteta neće biti poznat sve dok se ne rodi.

Linker
20. travanj 2024 09:02