Broji sitno

Ne skida osmjeh s lica: Hana Huljić Grašo pokazala kako se zabavlja s najdražom prijateljicom

Glazbenica bi trebala roditi ovog mjeseca, ona i suprug Petar Grašo iščekuju djevojčicu koju će nazvati Alba.

Po terminu poroda Hana Huljić Grašo ušla je u 'fotofiniš' svoje trudnoće, a dobro raspoloženje ova glazbenica ne može sakriti. Skladateljica i glazbenica objavila je nove fotografije sa svojom najboljom prijateljicom Domenicom Žuvelom, na kojima mlade žene ne skidaju osmjehe s lica. Ležerno druženje u prirodi i fotografije nastale na ljuljačkama oduševile su njihove pratitelje i prijatelje.

Na jednoj fotografiji Hana i Domenica se ljuljaju, a na drugoj hlade noge u plitkom potočiću i drže se za ruke. Svojim nasmijanim licima i zaigranim fotografijama oduševile su pratitelje.

Hana bi trebala roditi ovog mjeseca, ona i suprug Petar Grašo iščekuju djevojčicu koju će nazvati Alba.

Čitajte i: Hana Huljić Grašo 20-ak dana prije poroda zapjevala na pop misi

Veliki koncert u Zagrebu

Hana je nedavno imala veliki nastup u Zagrebu, u sklopu festivala Zagreb Classic na zagrebačkom Tomislavcu, njen otac Tonči Huljić izveo je pop sakralni koncert "Misa Mediterana", a na pozornici mu se pridružila kći Hana Huljić Grašo, koja je publici otpjevala svoju skladbu Dies Irae.

image

Hana Huljić Grašo na nastupu u Zagrebu

DAMIR KRAJAC CROPIX

Misa Mediterana je Tončijevo i Hanino autorsko djelo, a riječ je o jedinstvenoj kombinaciji duhovne i pop-glazbe, kreiranoj po svim postulatima liturgijske mise te je svojevrsni spoj mjuzikla i klasičnog kršćanskog obreda.

Linker
16. travanj 2024 08:58