Instagram
Zabava u ženskom društvu

Ne treba joj muškarac: Glumica s prijateljicama uživa na Baliju

Kako se najbolje oporaviti od ljubavnog brodoloma? Nazvati prijateljice, sjesti na avion i otputovati na egzotičnu lokaciju. Upravo to je učinila američka glumica koja je nedavno prekinula s poduzetnikom Elonom Muskom.

Prije mjesec dana Amber Heard (31) prekinula je romansu s 15 godina starijim poduzetnikom Elonom Muskom, zbog toga što su svoju vezu morali održavati na daljinu. Svoje brige odlučila je zaboraviti pa je, čim su joj to dopustile poslovne obaveze, odlučila otputovati na odmor. Kao destinacija je odabran otok Bali, a društvo su njezine najbolje prijateljice, što može značiti samo jedno - odličan provod je zagarantiran.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Nakon večeri tulumarenja, dan su provele u bazenu, a holivudska glumica ulovila je priliku da se posunča, i to u toples izdanju. Na Instagramu se odlučila pohvaliti pogledom iz bazena, a umjesto toga obožavateljima je pažnju privukla njezina stražnjica, tanašni struk i tetovaže na leđima. Navodno je jedna od tetovaži na Sanskritu, dok se druga sastoji od španjolskih riječi: "Volim te kako se treba voljeti mračne stvari, potajno, između sjena i duše".

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

O mračnoj ljubavi zna mnogo toga. Naime, zahtjev za rastavu braka od glumca Johnnyja Deppa (54) podnijela je z jer ju je pretukao te tijekom cijelog braka maltretirao. Nakon tromjesečne bitke po sudovima, nagodili su se, te je glumica zaradila 6.8 milijuna dolara - koje je obećala darovati u dobrotvorne svrhe. Da preživi turbulentno razdoblje pomogla joj je nova ljubav s američkim poduzetnikom, a iako je bila shrvana nakon prekida njihove veze, pohvalila se da iako više nisu zajedno, poštuju jedno drugo i ostaju bliski. Američka glumica se osim od ljubavnih brodoloma, na indonezijskom otoku odmara se i od posla - nedavno je završila snimanje filma "Aquaman" u Australiji. Sunce, more, dobro društvo i mir zasigurno će "izliječiti sve rane".

Linker
19. travanj 2024 04:44