Profimedia, StarMax
operacija: prvi spoj

Ne znate kamo biste na prvi dejt? Ukradite ideje od slavnih parova!

Izlazak na prvi spoj i jednoj i drugoj strani je uvijek (pozitivno) stresno iskustvo jer on obično određuje daljni tok odnosa. Večera, kino, odlazak na utakmicu ili nešto treće, saznajte što su na prvom sastanku radili poznati holivudski parovi i ukradite im ideju - ako je upalilo zvijezdama, nema razloga da s vama bude drugačije.

Blake Lively i Ryan Rynolds

Profimedia

Njihov prvi zajednički izlazak bio je nešto nalik situacijama u holivudskim filmovima. Otprilike godinu dana nakon što je izašao Reynoldsov film "Green Lantern" bili su na duplom spoju, no ne jedan s drugim već s drugim osobama. Bio je to, kasnije su ispričali, jedan od najneugodnijih spojeva na kojemu su ikad bili jer je i njima i njihovim partnerima bilo očito da su se "krivo spojili".

Kate Middleton i princ William

Getty Images

Izgleda da i članovi kraljevske obitelji preferiraju spojeve na kakve odlaze i ostali "smrtnici". Princ William je, naime, Kate Middleton izveo na piće u kampusu sveučilišta St. Andrews na kojem su oboje studirali, a večer je završila tako da je Vojvotkinja prolila piće po svom budućem suprugu. S obzirom na to da danas imaju dvoje djece i u sretnom su braku, nezgode nisu presudne za poziv na drugi spoj.

Salma Hayek i François-Henri Pinault

Getty Images

I holivudska glumica i modni mogul imali su "grbav" početak. Naime, Salma Hayek uopće nije bila svjesna da je pristala na spoj već je bila uvjerena da odlazi na događanje gdje ju je dočekao samo jedan čovjek.

"Prijatelji su me prevarili i rekli mi da se radi eventu jer su znali da inače ne bih pristala na to. A da stvari bile bolje, Henry je mislio da znam o čemu se radi. Bila sam bijesna, ali kao što vidite, naša priča je dobila sretan završetak" - izjavila je glumica.

Lady Gaga i Taylor Kinney

Getty Images

Pjevačica i glumac su se upoznali na setu njezinog video spota "You and I", a kemija s ekrana vrlo se brzo preselila u stvarnost. Njihov prvi spoj bio je u Taylorovoj unajmljenoj kući na plaži u Kaliforniji gdje su uživali u pogledu u more, a u trenutku kada su se stvari počele "konkretizirati", uočili su ih fanovi pa je večer završila tako da je Lady Gaga potpisivala autograme na plaži.

Jessica Alba i Cash Warren

Getty Images

"Naš prvi zajednički dan proveli smo kao prijatelji - vozili smo bicikle, a ja sam stalno izmišljala stvari koje bismo mogli raditi kako bismo proveli što više vremena zajedno. U jednom sam trenutku čak predložila da odemo u trgovinu s alkoholnim pićima." - ispričala je glumica.

Taylor Swift i Jake Gyllenhaal

Splash News

Kada ste svjetski poznata zvijezda, nije lako naći mjesto (i vrijeme) gdje vas nitko neće gnjaviti. Američki glumac je toj situaciji doskočio tako da je svoju bivšu djevojku odveo na - branje jabuka. Svjedoci kažu da je Gyllenhaal bio veliki džentlmen i da je na odlasku platio košaru jabuka koje su nabrali.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Getty Images

Njihov prvi spoj bio je 2004., a Affleck je svoju sada bivšu suprugu odveo na bejzbol utakmicu na kojoj su igrali njegovi omiljeni Red Soxi, podijelili hot dog i mazili se pred fanovima. No niti taj spoj nije prošao bez "incidenta" - na putu kući, glumac je dobio prometnu kaznu za polukružno skretanje na nedozvoljenom području.

Barack i Michelle Obama

Getty Images

Kao da su znali kakva ih politička karijera očekuje i da će situaciju jednog dana morati prepričavati milijunima ljudi, bivši američki predsjednik i prva dama za prvi su spoj odabrali - kazalište. Gledali su političku dramu Spikea Leeja, a nakon predstave je uslijedio i poljubac.

Linker
12. travanj 2024 10:59