RAZOČARANA ISHODOM

Neda Parmać objavila obrađenu i neobrađenu fotografiju pa se neugodno iznenadila reakcijom javnosti: ‘Laku noć, Hrvatska‘

Nakon što je objavila anketu za pratitelje na Instagramu o preferenciji obrađene ili neobrađene fotografije, domaća pjevačica neugodno se iznenadila rezultatima.

Na društvenim mrežama danas je rijetkost vidjeti neobrađene fotografije, posebno među poznatima, no pjevačica Neda Parmać se posljednjom objavom na Instagramu priključila onima koji se ne srame svojih - ali ljudskih nesavršenosti.

"Nešto solo vremena tu na kavi pa se igram i razmišljam... Jučer sam se vozila u taksiju s iznimno simpatičnim i zanimljivim dečkom koji je primijetio kako ličim na sebe, meaning, nisam izoperirana, retuširana, faceupana i sve što danas uzimamo za normalno. Vjerujem mu kad kaže da je njemu to bezveze međutim svi se nešto olfo zgražaju nad tim ali ako bacite pogled na stanje palčeva vidjet ćete da najčešće najviše palčeva ide osobama koje, za razliku od mene, nemaju problem provući svoju facu kroz aplikaciju. Da se razumijemo, nemam apsolutno nikakav problem s tim, dapače, hvala Bogu na opciji 'omekšaj'", započela je pjevačica opis fotografije potaknut iskustvom iz taksija.

Čitajte i: Neda Parmać: ‘Krumpire ne bih kopala, ali pomoć od države nisam tražila - nekima je puno teže nego meni‘

'Ja sam izabrala ne pretjerivati'

"Ja sam izabrala ne pretjerivati, zbog sebe, prvenstveno zato što ne želim da se ljudi šokiraju kad me vide uživo i opet ponavljam, to je svima na izbor i super da ga imamo!!! Ali neka mi netko pokuša objasniti zašto se stalno priča i zgraža nad ljudima koji na kraju imaju najveći 'reach'? U čemu je kvaka? Zašto smo toliko licemjerni?! Ja bi radije onda da šutimo o tome kad se već ne možemo oduprijeti. Oduvijek se barbike odlično prodaju, pitanje je samo jesi li se igrala s barbikama ili si razbijala aute po kvartu", podijelila je Neda svoje mišljenje o estetskim operacijama i efektima na društvenim mrežama u opisu objave usporedbe obrađene i neobrađene fotografije.

Čitajte i: Beskrajni dan zaposlene mame: Neda Parmać nabrojala s čime se sve bori, a to je poznato mnogim majkama

Potaknuta razmišljanjima o navedenoj problematici, objavila je anketu na Instagram Storyju ne bi li saznala sviđa li se njezinim pratiteljima više obrađena ili neobrađena fotografija.

Iako se nadala drugačijem ishodu, 71 posto sudionika u anketi se odlučilo na onu obrađenu verziju, a Neda je neugodno iznenađena raspravu završila riječima "Laku noć, Hrvatska".

Linker
18. travanj 2024 11:19