Izgleda nevjerojatno

Neda Ukraden 67. slavi u badiću - igle, laseri i radiovalovi itekako pomažu!

Nevjerojatno mladolik izgled krasi pjevačicu Nedu Ukraden u licu, ali i tijelu. Tko ne zna da danas slavi 67. rođendan, zasigurno joj ne bi dao te godine - pogledajte kako samo izgleda u kupaćem kostimu.

Neda Ukraden, pjevačica rođena u Imotskom i odrasla u Sarajevu, koja od devedesetih živi u Srbiji, ne krije koliko voli ljepote našeg Jadrana. Ovih je dana posjetila Pelješac, ali i otočić nedaleko od Korčule, Stupe. Upravo je ovaj otočić ovog ljeta 'in' destinacija, što zbog vrsnog restorana, što zbog dvije ljuljačke u moru na kojima se svi koji dođu fotografiraju. Društvene mreže ovog su ljeta upravo preplavljene ovim ljuljačkama, a baš se s tog čarobnog mjesta danas oglasila i Neda Ukraden, koja je svojim pratiteljima poručila da slavi.

Nije važno koliko imaš godina u životu, nego koliko života imaš u godinama! Moj rođendan počeo je s dragim prijateljima iz Orebića na prelijepim Stupama kraj Korčule, a nastavlja se u Lepetanima s mojim najmilijima! Zahvalna sam mojoj Anđi i Duletu za bogat i sretan život ispunjen pjesmom i ljubavlju! Nikad sretnija sa 67!', otkrila je Neda Ukraden uoči odlaska u Lepetane, mjestu u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori.

Pjevačici pristižu laskavi komentari i brojne čestitke i doista, dok ovako pozira u crnom jednodijelnom kupaćem kostima i zarazno dobre energije, nitko joj ne bi dao 67 godina, već barem desetljeće, ako ne i dva manje! Nedavno je za Gloriju otkrila i kako čuva mladenački izgled: 'Iglama, kremama, radiovalovima, laserima, masažama, prirodnim maskama... Svime osim operacijama'.

Linker
23. travanj 2024 20:41