Neda Ukraden
 Davor Pongračić / CROPIX
Kakva linija!

Neda Ukraden puni baterije u kupaćem kostimu na Maldivima

Na odmoru na kojem bi joj mnogi pozavidjeli Neda Ukraden sjetila se onih koji je usrećuju i daju smisao njezinom životu.

Na odmoru na kojem bi joj mnogi pozavidjeli Neda Ukraden sjetila se onih koji je usrećuju i daju smisao njezinom životu.

Pjevačica Neda Ukraden (68) itekako zna što joj treba kako bi napunila baterije. Jedna od najslavnijih baka u regiji otišla je na egzotične Maldive i tamo uživa upijajući vitamin D, a fotografija na kojoj nosi crni jednodijelni kupaćem kostim oduševila je njezine pratitelje na društvenim mrežama.

instagram

Glazbenica oduševljava svojom energijom i stavom o životu, a ovih dana slavi i najposebnije članove svoje obitelji, svoje unuke Aleksandru i Nedu koje su napunile sedam godina i Dušana koji je napunio pet godina.

'Danas nam je divan dan, divan, našoj Aleksandri i Nedi 7. i Dušanu 5. rođendan! Nikad veći snijeg i zima nisu bili, a nikad veća sreća i radost. Moja kći Jelena rodila prije sedam godina divne djevojčice, a onda prije pet godina dječaka! Draga moja Jeco i zete Peco, hvala što ste njihovim rođenjem učinili naše živote tako bogatim i dali mu najljepši smisao. Učinila ste me najponosnijom majkom i najsretnijom bakom. Da ste mi živi, zdravi i sretni moji mili Aleksandra, Nedo i Dušane. Ljubi nas vaša baka', napisala je ponosna baka koja je opet oduševila svojim mladenačkim izgledom u 69. godini života. Glazbenica sa zavidnom karijerom uvijek iskreno govori o tome na koji način održava mladenački izgled. 'Iglama, kremama, radiovalovima, laserima, masažama, prirodnim maskama... Svime osim operacijama', dodala je jednom za časopis Gloria.

Prošle godine je pjevačica koja je rođena u Imotskom, odrasla u Sarajevu, a živi u Srbiji, proslavila 50 godina karijere u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Linker
27. travanj 2024 06:26