Profimedia, Backgrid USA
NIJE PLANIRALA, ALI SADA JE SRETNA

Nedavno postala majka pa iznenadila priznanjem: 'Živjela sam po svojem i dijete mi nije bilo potrebno'

Iako je nedavno s veseljem dočekala prvo dijete s partnerom Normanom Reedusom, glumica Diane Kruger priznala je kako jako dugo nije imala želju za vlastitom djeco te da se ni u petom desetljeću nije osjećala spremnom postati majka.

Glumica njemačkog podrijetla Diane Kruger (42) u studenom prošle godine dobila je dijete s glumcem Normanom Reedusom (50), inače zvijezdom serije 'Živi mrtvaci'. Iako je sada oduševljena svojom djevojčicom, otkrila je kako se prije uopće nije osjećala spremnom biti majka niti ju je ta uloga zanimala.

"Nisam bila preokupirana mišlju kako želim dijete. Živjela sam na svoj način i dijete mi nije bilo potrebno. Ukratko, nisam se osjećala potpuno spremnom biti majka. Život se pobrinuo da moja djevojčica stigne točno u pravom trenutku. To je bilo iznenađenje i prelijepa je", rekla je Diane u intervjuu za jedan francuski magazin.

NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 02: Norman Reedus and Diane Kruger attend the the Versace fall 2019 fashion show at the American Stock Exchange Building in lower Manhattan on December 02, 2018 in New York City. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Getty Images

Diane je prije rođenja kćeri još dugo vremena radila, a kada je konačno otišla na porodiljni dopust, priznala je, osjećala je spokoj. "Nisam se osjećala glupo što propuštam uloge. Danas mi je kći najvažnija", rekla je glumica kojoj režim nespavanja uopće ne pada teško.

Ona i Norman svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti pa u početku nisu otkrili spol svojeg djeteta, baš kao ni ime koje se do danas još uvijek ne zna.

Prije početka veze s Normanom Reedusom bila je pet godina u braku s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom, od 2001. do 2006, a nakon toga u dugogodišnjoj vezi s glumcem Joshuom Jacksonom. Diane Kruger je ovo prvo dijete, dok je Normanu Reedusu drugo. On već ima 19-godišnjeg sina Mingusa s manekenkom Helenom Christensen (50).

Linker
18. travanj 2024 21:09