Facebook
U velikom iščekivanju

Neizvjesnost nakon katastrofalnog uragana: Otokar Levaj sa suprugom Dunjom strepi na Floridi

Jedan od najjačih uragana u povijesti poharao je Karipsko otočje, a broj mrtvih raste. Prognoza je da će uragan Irma stići do Floride, gdje posljednjih nekoliko godina sa suprugom Dunjom živi i glumac Otokar Levaj. Iako se jučer oglasio putem Facebooka, situacija se mijenja iz sata u sat, autoceste su zakrčene, trgovine su opustošene, a dio stanovništva je evakuiran

Proslavljeni 74-godišnji glumac i njegova supruga Dunja Bedenko ovih dana u Bradentonu, manjem gradiću na Floridi u kojem žive, proživljavaju dane prepune neizvjesnosti. U tom se dijelu Amerike, naime, strepi pred jednom od najrazornijih oluja ovog stoljeća - uraganom Irma. Strah i trepet vladaju u tolikoj mjeri, da čovjeka ovog stoljeća lako uhvati panika i pri pomisli koliko smo zapravo nemoćni pred prirodnim nepogodama.

'Catering za Irmu' napisao je u šali glumac Otokar Levaj na svom Facebooku pokraj fotografije na kojoj su njegovi sugrađani u iščekivanju Irme, no nema sumnje kako im ni najmanje nije do šale. Na Floridi su napunili vreće s pijeskom, pripremajući se za razoran uragan koji bi ih mogao pogoditi svakog trena.

Kako bilo, Otokar Levaj i njegova Dunja dali su sve od sebe ne bi li se zaštitili barem onoliko, koliko je u njihovoj moći. Osim što sudjeluju u akcijama gradića, i kod kuće su pripremili vrijedne zalihe vode, hrane, goriva. O svemu je svoje prijatelje i zabrinutu obitelj u Hrvatskoj glumac izvijestio na društvenim mrežama.

Linker
19. travanj 2024 09:29