Lana Banley pred HRT-om
 Ranko Šuvar / Hanza Media
Novi životni smjer

Nekadašnja televizijska zvijezda okrenula potpuno novu stranicu! Otkriveno gdje je Lana Banely

Desetak godina Lana Banely bila je miljenica gledatelja HRT-a, a onda je s ekrana nestala nakon što je na svijet donijela i drugo dijete. Povukla se i odlučila živjeti neki samozatajniji, sretniji život.

Nekadašnja novinarka i voditeljica u sportskoj redakciji HRT-a, Lana Banely, pronašla je svoj novi profesionalni put. Nakon deset godina staža na javnoj televiziji, Lana je prije nešto manje od dvije godine napustila Prisavlje i odlučila pronaći novu profesionalnu sreću. Na poznatom učilištu u Zagrebu završila je dizajn interijera te je potom otvorila obrt nazvan "LB Interior Design".

Divnim projektima do novog uspjeha

Svojim radom danas pokušava nizu obitelji pomoći da pronađu i urede svoj dom prilagođen svim estetskim i funkcionalnim potrebama modernog življenja. Kako je Lana odavno poznata kao pravi esteta, ne čudi što je odabrala životni put koji će zadovoljiti njezinu veliku ljubav i strast prema lijepome.

Zagreb, 120416.
Prisavlje, HRT.
Lana Banely za razgovor u Reflektoru.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Bivša voditeljica i urednica Lana Banley pronašla je novu poslovnu sreću nakon što je 2018. definitivno napustila Prisavlje.

Pronašla novu poslovnu sreću

Danas, kada je supruga i majka dvoje djece, može i sama razumjeti potrebe koje obitelji imaju pri uređivanju vlastitih domova. Da se Banely bavi novim zanimanjem, otkrila je nedavno u intervjuu i njezina prijateljica te nekadašnja kolegica sa Z1 televizije - Lana Klingor Mihić.

Iako je bila zaista omiljeno televizijsko lice, Banely je odlučila nakon niza godina okrenuti novu stranicu. Da joj život pred očima javnosti nimalo ne nedostaje, govori i činjenica da je nakon svega Lana obrisala i privatne profile na društvenim mrežama te odlučila živjeti u potpunoj samozatajnosti, posvećena obitelji i novom poslu.

Zagreb, 180315.
Preradoviceva ulica.
HTV-ova novinarka Lana Banely prosetala je spicom u drustvu supruga sportskog menadzera Andya Bare.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Sa suprugom Andyjem Barom u braku je godinama, tijekom godina dobili su i dvoje djece.

Čitajte i:

Lana Banely i Andy Bara vjenčali se u društvu najbližih

Lana Banely - trendi i u visokoj trudnoći

Lana Banely - prvi rođendan sa sinom Adrianom

Linker
23. travanj 2024 02:31