Dario Njavro
Oproštaj Jelene i Borka

Neke iz žirija osvojile su suze tijekom nastupa, dok su drugi ostali ravnodušni

Četvrtu emisiju HRT-ovog popularnog showa ''Zvijezde pjevaju'' napustio je još jedan par Borko Perić i Jelena Radan unatoč visokim bodovima žirija.

Emisiju su otvorili pobjednici iz prošle emisije po zbroju bodova Tara Thaller i Dino Jelusić, s hrvatskom verzijom pjesme ABBA-e 'Jači uzme sve', za što ih je žiri nagradio s 34 boda.

Mirelu Priselac Remi je oduševila njihova izvedba, Valentina Fijačko joj je rekla da je jednog dana vidi na Broadwayu, ali i savjetovala da malo obuzda emocije te dala osmicu, jednako kao Miroslav Škoro i Danijela Martinović.

Dario Njavro

Dario Njavro

Show su Borko Perić i Jelena Radan nastavili izvedbom '24000 baci' – te s talijanskim rockom od žirija osvojili – 31 bod, no to nije bilo dovoljno za ostanak u showu, obzirom da u konačan zbroj ulaze pozivi gledatelja.
'Dragi svi, Jelena i ja ne idemo dalje. Hvala svim gledateljima na podršci, i naravno, predivnoj ekipi s kojom smo se družili. Bilo je lijepo biti dio showa kroz ovih nekoliko emisija. Hvala i cijeloj ekipi HRT-a na svemu. I naravno veliko hvala Jeleni Radan, fenomenalnoj mentorici i jos fenomenalnijoj osobi!'
Žao mi je da nije trajalo duže, ali tako su odlučili gledatelji i žiri,' oprostio se Borko od ove avanture.

Dario Njavro

Treći par u studiju na Prisavlju bili su Pero Galić i Katarina Strahinić, a u žanru mjuzikl – s izvedbom 'Summer nights' – zaslužili 30 bodova.

Snage u rock'n'rollu su odmjerili s natjecateljima Ashley Colburn i Bojan Jambrošić s pjesmom 'Footloose' – ali u englesko – hrvatskoj verziji, te uz vokalne pokazali i plesne adute – čime ih je žiri ocijenio s najviše, 35 bodova, a pala je i prva desetka od Miroslava Škore.

Ella Dvornik i Goran Bošković odabrali su mjuzikl i pjesmu iz Knjige o džungli 'I Wanna be like you', s čime su osvojili 31 bod. Posljednji par - bili su Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl s pjesmom iz hrvatskog filmskog klasika Tko pjeva, zlo ne misli 'U gaju tom (kukavica kuka)' – osvojili 28 bodova.

Dario Njavro

U emisiji su gostovali Ivan Dečak i Massimo te izveli 'Nama se nikud ne žuri.

'
Dario Njavro

Linker
24. travanj 2024 21:59