Ivana Kaurloto
ŽIVOT IZA KAMERE

Nema je na TV ekranima, ali Antonija Blaće glavna je u gradu

Jednu od najsimpatičnijih domaćih voditeljica, koju je publika zavoljela još kao natjecateljicu u Big Brotheru, već neko vrijeme ne možemo vidjeti na malim ekranima, ali je zato česta gošća različitih događanja u gradu

Antonija Blaće (38), zaštitno lice RTL-a, nije propustila otvaranje novog frizerskog salona Kosa koji su otvorili Ivica Palinić i Anita Loparić čijim se rukama popularna voditeljica, kada je u pitanju njega i stiliziranje kose, redovito prepušta. Iako je na malim ekranima više ne možemo vidjeti jer je ove godine stala iza kamere kao kreativna producentica showa "Život na vagi", Šibenčanka sa zagrebačkom adresom rado izdvoji vrijeme za odlazak na koje od događanja u glavnom gradu.

Ivana Kaurloto

U društvu dizajnerice Anite Dujić i vlasnice modne agencije Tihane Harapin Zalepugin provjerila je kakve će frizure biti it u ovoj sezoni, a na otvorenje novog salona stigla je u ležernoj kombinaciji koju je upotpunila hit komadom - kariranim sakoom. Kao što nam je nedavno otkrila, modno je sve hrabrija jer je sada izgradila svoj stil i samopouzdanje.

Ivana Kaurloto

Linker
16. travanj 2024 21:36