Jelena Veljača i Nevena Rendeli
 Davor Matota
estradna krema u Zagrebu

Nema koga nije bilo na špici: Blagdanska idila zahvatila je i obitelj Veljaču, Jelena partnera više ne skriva

Dan Badnjaka mnogima je rezerviran za zagrebačku špicu i šetnju centrom grada uz poneki odmor na nekoj od brojnih kućica uz čašu kuhanog vina i fritule. Neka od naših poznatih lica s estrade ovaj ritual prate svake godine, pa i ove, a sve ih je uhvatio naš fotograf.

Šetnju centrom Zagreba na Badnjak nije propustio jedan od naših najsimpatičnijih ljubavnih parova, Korana Gvozdić i Ivan Šarić. Ona u plavom kaputu na zvjezdice i u modernim gležnjačama, a on u plavom odijelu, naočiti par uživao je u blagdanskom raspoloženju.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic i Ivan Saric
Davor Matota
Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Ljubavi na špici nije nedostajalo - uživao je još jedan par na jutarnjoj kavi, voditelj Joško Lokas s djevojkom Jelenom Katarinom Kapom koji su zajedno od jeseni 2015. godine.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Alan Katic i Josko Lokas i djevojka Jelena Katarina Kapa i pas Maca
Davor Matota
Alan Katić, Joško Lokas i djevojka Jelena Katarina Kapa

Naše poznate dame poznate po prepoznatljivom modnom ukusu česte su gošće najpoznatije zagrebačke šetnice, a nisu propustile niti dan kada je na njoj najveća vreva i radost. Za Badnjak na špici prigodno su se i odjenule, u božićnom duhu. Istaknula se Olja Vori u crvenom odijelu posutom šljokicama, a svečane crvene nikad dosta pa je preko outfita prebacila i crveni kaput te torbicu i obula sportske tenisice za šetnju.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota
Olja Vori

U crveno se odjenula i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja se prošetala s kćeri. Za šetnju Bojana je uz crni outfit nosila crvene gležnjače na petu, torbicu oko struka i kaput. U kariranom crvenom uzorku bila je i dizajnerica Matija Vuica koja je šetala s Jurom Popovićem. Popularni karirani uzorak neočekivano je spojila s onim još popularnijim uzorkom leoparda.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Bojana gregoric Vejzovic
Davor Matota
Bojana Gregorić Vejzović

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Matija Vuica i Jure Popovic
Davor Matota
Matija Vuica i Jure Popović

Tip-top sređena bila je i Nikolina Pišek koja je Badnjak provela na Cvjetnom trgu. U kaputu military kroja s ukrasnim dugmićima i upečatljivim gležnjačama zmijskog uzorka uživala je u jednom od kafića. U blizini Nikoline družile su se i Jelena Veljača i voditeljica Nevena Rendeli.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
Davor Matota
Nikolina Pišek

Producentica i aktivistica Jelena Veljača osim s voditeljicom družila se i s obitelji - bratom Ivanom Veljačom i njegovom suprugom, glumicom Anom Vučak Veljačom, a pridružio im se i Jelenin partner s kojim se viđa od prošlog Božića, direktor prodaje RTL televizije, Ivan Gale.

Iako su u početku izbjegavali pažnju javnosti, vezu su potvrdili u siječnju ove godine, nakon št je Jelena u rujnu 2018. godine objavila razvod braka od Dražena Čučeka.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca i Nevena Rendeli Vejzovic
Davor Matota
Jelena Veljača i Nevena Rendeli

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca i Ivan Gale i Ana Vucak Veljaca i Ivan Veljaca
Davor Matota
Jelena Veljača, Ivan Gale, Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača

A baš kao što nam je u jednom razgovoru ispričala, glumica Ana Vučak Veljača ne propušta Badnjak u centru Zagreba. Prije druženja s obitelji, obavila je svoj ritual, a to je kupovina poklona. Blagdanski shopping je, s obzirom na vrećicu, čini se uspješno obavila.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Ana Vucak Veljaca
Davor Matota
Ana Vučak Veljača

Linker
16. travanj 2024 00:55