Konačno smo dočekali

Nema više odgode! Novi ‘Prijatelji‘ se snimaju usprkos pandemiji i stižu na male ekrane već ovog proljeća

Iako su snimanje TV specijala odgodili već nekoliko puta, Lisa Kudrow otkrila je da je već snimila nekoliko scena, a šef HBO-a za sadržaj potvrdio je da nećemo morati još dugo čekati na specijalnu epizodu.

Nakon gotovo godinu dana odgađanja zbog pandemije koronavirusa, sada konačno imamo razloga za veselje jer je i službeno potvrđeno da će se "Prijatelji" ponovno okupiti. Iako je Jennifer Aniston prošle godine pokušala utješiti svoje fanove jer se snimanje odgađalo iz mjeseca u mjesec, sada to više neće morati.

Lisa Kudrow prošlog je mjeseca rekla da je već snimila neke scene, doduše na daljinu, za dugoočekivani TV specijal. "Postoje različiti aspekti tog specijala i već smo snimili hrpu toga. Dakle, definitivno se snima", rekla je glumcu Robu Loweu u njegovom podcastu "Literally!" u siječnju.

image
Serija "Prijatelji" jedna je od najpopularnijih humorističnih serija ikada.
WARNER BROS TV - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Čitajte i: Opet odgođeno: Aniston reakcijom pokušala utješiti fanove zbog novog zastoja u snimanju

Glavni direktor HBO-a za sadržaj, Casey Bloys, objasnio je znači li to da će sve svi zajedno pojaviti na setu ili svi svoje scene snimaju odvojeno te što gledatelji mogu očekivati.

"Mislim da tu i tamo snimaju neke sitne dijelove. Ali da, inicijalna ideja je da svi budu zajedno. Situacija s Covidom-19 je komplicirana zbog cijele televizijske produkcije, ali vjerujemo da ćemo specijal izbaciti ovog proljeća", poručio je Bloys.

Čitajte i: Frendovi opet kuhaju: Isprobajte recept za sendvič s mesnim okruglicama slavne petorke

O ponovnom okupljanju "Prijatelja" govori se već od početka prošle godine te je čak jednom prilikom objavljen termin puštanja specijalne epizode. Čak je i Jennifer Aniston reagirala na posljednju odgodu i to prilično humoristično, baš kao prava "Rachel Green".

"Bit će super. Znate što, to nam je također dalo više vremena da nam bude još uzbudljivije i zabavnije nego što bi bilo. Zato ja na ovu odgodu odabirem gledati kao da je čaša napola puna. Gledajte, nećemo mi nigdje otići. Nikad se nećete riješiti 'Prijatelja', sorry. Zapeli ste s nama do kraja života", našalila se Jen. Ako ništa drugo, sad bar znamo da misle ozbiljno!

Linker
20. travanj 2024 00:57