U šetnji Zagrebom sa suprugom Elin i sinovima.
 Marko Todorov / Hanza Media
'BEND BRAĆE KOSTELIĆ'

Neodoljiv duo: Pogledajte kako sinovi Ivice Kostelića 'rasturaju'

Bivši hrvatski skijaš Ivica Kostelić od svoje se gitare nije odvajao niti za vrijeme skijaške karijere, kada je pobjede znao proslaviti svirkom, a sada je to umijeće odlučio prenijeti i svojim sinovima.

Nakon što je u svibnju ove godine uspio ostvariti san i s prijateljem Mihom Podgornikom u ekstremnim uvjetima prešao Grenland, naš najtrofejniji skijaš posvetio se obitelji i glazbi, koja ga je kroz skijašku karijeru "pratila" kao omiljeni hobi. On je prvu gitaru dobio na dar od djeda 1993. godine koji ga je potaknuo na sviranje: "Čuj, Kostelići sviraju, mogao bi i ti početi". Iako na početku nije bio previše zainteresiran, ozbiljnije se uhvatio sviranja nakon djedove smrti i potpuno sam sve naučio, a sada svoje znanje prenosi sinovima – Ivanu i Leonu.

Zagreb, 220517.
Trg bana Jelacica.
Poznati skijas Ivica Kostelic u setnji gradom sa suprugom Elin i dvoje djece.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
U šetnji Zagrebom sa suprugom Elin i sinovima.

Otkako je u skijaškoj mirovini, Ivica se u potpunosti posvetio obitelji i redovito dijeli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Tako je s obožavateljima podijelio i glazbene početke svojih sinova: Ivan, koji će uskoro proslaviti 3. rođendan, je zadužen za pjevanje, dok 14-mjesečni Leon svira gitaru. Video je u kratko vrijeme oduševio brojne njegove pratitelje, a Kostelić je uz njega samo kratko napisao: "Bend braće Kostelić".

Linker
18. travanj 2024 03:34