Od malih nogu

Neodoljiva mamina damica: Antonija Mišura Sandrić i njezina Tara pravi su modni tandem

Sportašica potpuno uživa u majčinstvu i prvoj godini koju provodi uz svoju kćerkicu, a najdraža im je aktivnost obući djevojčicu u preslatke kombinacije i modno se uskladiti.

Naša poznata koarkašica Antonija Mišura Sandrić jednostavno uživa u majčinstvu i u svakom danu provodenom sa svojom djevojčicom Tarom, koja će početkom veljače napuniti godinu dana. Majka doslovno od najranijih dana svoju ljubimicu usmjerava u smijeru prave male modne dame. Antonija je posljednje pokazala kolekciju cipela svoje jedinice, kojih ima u svim bojama.

"Volite li i vi balerinkice na vašim curicama? Kao sta vidite ja baš i ne", našalila se sportašica. Samo dan prije pohvalila se novom frizurom svoje mezimice - na dvije kečke malena Tara dobila je i preslatke špangice s rozim srcima. Ovakvih ukrasa na kosi ne bi se posramile ni mnogo starije moderne djevojke.

Baš kao mama

A da je modni izričaj njezine kćeri u korak sa modnim trendovima brine se upravo Antonija - kakva majka takva kći - napisala je uz fotografiju snimljenu nedavno u šetnji. Tada su i Antonija i Tara imale istu kapu u obliku turbana.

Malena Tara uživa u svoj toj pažnji i predivnim bojama u koje je majka oblači, a u tom druženju uživa i mama. Kako je rekla u razgovoru za magazin Gloria i Antonija i suprug Marko malenoj tari stalno kupuju novu odjeću, te ona sada ima veći ormar od mame.

"Bila sam presretna kad sam doznala da nosim curicu, iako mi je, kao svakom roditelju, najvažnije da je s djetetom sve u redu. No mame i kćeri imaju poseban odnos, uz to što sad imam i najbolju partnericu za shopping", kazala je Antonija.

Linker
18. travanj 2024 09:03