foto: Davor Matota
zagrljeni s placa

Nerazdvojni poznati supružnici: Ovo se zove modni sklad na špici!

Nježna ljubav glumice i redatelja traje punih 20 godina, a koliko ih poštovanja i ljubavi veže vidi se iz svakog njihovog zajedničkog izlaska u javnost. Naš ih je fotograf zatekao na zagrebačkoj špici, zagrljene i modno usklađene.

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Barbara Nola (50) i redatelj Lukas Nola (54) u dobrom su raspoloženju šetali središtem Zagreba, elegantno odjeveni, kao što to kod njih uvijek biva. Ona je nosila svijetlosmeđu krznenu jaknicu, modernu s patentnim zatvaračem, te sivu suknju tik do ispod koljena čiji su porub dodirivale visoke čizme u boji konjaka. Nosila je i damski šešir i rukavice i u crnoj boji, a vukla je i ljubičastu torbu na kotačima kakve su sve popularnije za odlaske u veće nabavke na tržnicu.

Lukas Nola bio je posebno elegantan u sivom kaputu na dvoredno kopčanje, svijetlim hlačama i kožnatim cipelama. Pozornost i on pridaje osobito modnim dodacima, pa je oko vrata nosio elegantni šal, te je imao crne kožnate rukavice.

Ovaj skladan bračni par životni žar nije izgubio niti prije pet godina kad je on obolio od raka grla, već su se svim silama uhvatili ukoštac s opakom bolešću i na kraju je pobijedili. Lukas Nola je nakon teškog razdoblja za magazin Gloria otkrio da je zbog dijagnoze prigrlio zdraviji način života, prestao pušiti i piti alkohol te da odlazi u duge šetnje, a uvijek naglasi i da mu je supruga najveći oslonac.

foto: Davor Matota
Spica / Zagreb 15.12.2018. / foto: Davor Matota / Lukas Nola i Barbara Nola
foto: Davor Matota
Spica / Zagreb 15.12.2018. / foto: Davor Matota / Lukas Nola i Barbara Nola
foto: Davor Matota

Linker
20. travanj 2024 18:36