NJEŽNO PRIJATELJSTVO

Nerazdvojni! Zlatko Mateša ponovno uživao u druženju s Dijanom Mayer, ovaj put na izboru za Ženu godine

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i epidemiologinja očigledno uživaju u međusobnom druženju! Prvo smo ih ‘ulovili‘ na večeri posvećenoj velikanu Arsenu Dediću, a sad su se skupa pojavili na izboru za Ženu godine.

Epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Dijana Mayer i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša ponovno su ulovljeni kako uživaju u zajedničkom društvu. Prisustvovali su dodjeli nagrade za Ženu godine na svečanosti u Zagrebu, a sreću i zadovoljstvo, niti ovaj put nisu krili pred fotografskim objektivima. Je li na pomolu nova ljubav ili se radi o odličnim prijateljskim odnosima, Mayer i Mateša nisu komentirali.

Fotografkinja Cropixa prije koji tjedan snimila ih je ispred zagrebačkog HNK kako zajedno uživaju na koncertu u čast glazbenom umjetniku Arsenu Dediću. Pjesme koje su izveli velikani hrvatskog glumišta, uživanje u romantičnim stihovima u toploj ljetnoj večeri pod zvijezdama u Zagrebu, dvojac je odlučio provesti zajedno. Jedno do drugog sjedili su i na proglašenju pobjednika natječaja haiku poezije "Prema suncu" koje se u Zagrebu održalo uoči Olimpijskih igara u Tokiju.

image
Mayer i Mateša zajedno na večeri posvećenoj Arsenu Dediću.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

- Nikad se ne zna što život nosi - s osmijehom je rekao 72-godišnji Mateša za Gloriu početkom srpnja, nakon pojavljivanja s Mayer.

Čitajte i: Romansa na pomolu! Nježno prijateljstvo Zlatka Mateše i ugledne epidemiologinje: 'Nikad se ne zna što život nosi'

Mayer je inače epidemiologinja koja svakodnevno poziva građane na cijepljenje i pridržavanje mjera, a Mateša ima najvažniju ulogu u HOO-u, pogotovo sada kada hrvatska reprezentacija u raznim sportovima odlazi na Olimpijske igre u Tokiju. Poslovne obaveze, izgleda, nisu im stale na put da se zajedno u javnosti pojave već treći put u posljednja dva tjedna, bez ikakvog skrivanja. Mjere su popustile, a upravo je Mayer s ugostiteljima organizirala testne zabave u Zagrebu nakon kojih je uslijedilo polako vraćanje u normalu. Čini se da im to baš godi!

image
Misako Kaji, Zlatko Mateša i Dijana Mayer na proglašenju pobjednika natječaja 'Prema suncu'
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Kći Ljupke Gojić Mikić oduševila izvedbom pjesme na japanskom: Izmamila je osmijeh i njihovoj veleposlanici

Naime, prije nepunih godinu dana, u godini u kojoj je s 34 godine mlađom osječkom menadžericom Bojanom Maglaić Mateša trebao proslaviti jubilarnu desetu godišnjicu veze, dogodio se - razlaz. Nakon tri propala braka Zlatko je s bivšim suprugama ostao u dobrim odnosima, baš kao i s Bojanom s kojom se nije vjenčao jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati. No, kako je i sam rekao, nikad se ne zna što život nosi - posebno kada popuste mjere.

image
Dobitnica nagrade za Ženu godine 2021. - Romana Matanovac Vučković.
PR
Linker
21. travanj 2024 03:28