Bojan Zibar/promo
Rock koncert

Neumorna je! Domaća trudnica u rock chic izdanju izašla sa suprugom

Veliki zaljubljenici u rock glazbu, Ivana Marić i njezin suprug Vjekoslav Šunjić, došli su sinoć na projekciju snimke koncerta Davida Gilmoura, bivšeg frontmana grupe Pink Floyd.

Brojni poznati došli su sinoć u Kaptol Boutique Cinema by CineStar ne bi li uživali u rock gladijatorskom spektaklu, odnosno reportoaru Pink Floyda, a među njima bili su i sretni domaći supružnici koji očekuju svoje drugo dijete.

Pjevačica Ivana Marić i njezin suprug, mostarski fotograf Vjekoslav Šunjić, pojavili su se u vrlo dobrom raspoloženju, a kako je na rasporedu bio rock koncert, Ivana se potrudila doći u rock modnom izdanju. Njezina je uska crna haljina, duljine tik iznad koljena, lijepo istaknula trudnički trbuščić, a na haljinu je odjenula i kožnu jaknu. Uz to je kombinirala i rokerske gležnjače na umjereno visoku petu, crnu torbicu i tako trendi i ove sezone - choker oglicu.

Supružnike, koji su svoju ljubav ozakonili 2010. godine, u kolovozu na datum 13. kolovoza, cijelu večer nije napuštalo odlično raspoloženje. Da je datum njihova vjenčanja, znakovit za praznovjerne, za njih bio sretan, pokazuju u povremenim izlascima udvoje, a ne kriju ni sreću kad su sa svojom sedmogodišnjom kćerkicom Vitom Marijom. Ovo će biti njihovo drugo dijete, a Ivana bi roditi trebala potkraj godine.

Bojan Zibar/promo

Bojan Zibar/promo

Linker
18. travanj 2024 22:30