Vedran Peteh

Nevena Rendeli dan nakon porođaja pokazala curice i otkrila imena!

Omiljena HTV-ova voditeljica i novinarka Nevena Rendeli Vejzović rodila je u petak u večernjim satima u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh. Na svijet je donijela blizanke, neizmjerno željene dvije djevojčice, a upravo je objavila i njihova imena.

'Svijete, upoznaj Leu i Mare, dvije ljepotice i pametnice u koje su se još jučer popodne tata i mama momentalno zaljubili! Vjerujemo da će tako biti i s vama, čim malo stasamo da vam se pokažemo. Dotad morate vjerovati na riječ našoj zbunjenoj mami i oduševljenom tati', napisala je presretna voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svom Instagramu pokraj fotografije isprepletenih ručica dviju djevojčica s njezinima...

Nevenine su djevojčice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Voditeljica je rodila mjesec dana prije termina, u 36. godini života. Posljednjih je nekoliko dana u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh čuvala trudnoću, a bebe su napokon u njezinom zagrljaju, ali i zagrljaju ponosnog oca, Nevenina supruga Maka Vejzovića s kojim je u sretnom braku tek nešto više od godinu dana.

Linker
16. travanj 2024 09:08