Egzotično uživanje

Nevena Rendeli se javila s plaže u Meksiku pa nasmijala pratitelje: ‘Ne bih opušteno ležala na plaži‘

Dok se u zemlji većina ljudi priprema za novi hladni val i snižene temperature, bivša TV voditeljica i PR stručnjakinja uživa na prekooceanskom putovanju u toplom Meksiku.

Nevena Rendeli Vejzović posljednjih tjedan dana boravi u Meksiku, na dalek put otišla je sa suprugom Makom Vejzovićem i prijateljima. No, posljednja objava kojom je otkrila da su osim glavnog grada Ciudad de México posjetili i obalu, točnije poluotok Yucatan i popularni Tulum, grad za kojeg se kaže da ima najljepše plaže u toj zemlji. Svojom je objavom upravo s plaže Nevena nasmijala pratitelje i prijatelje.

Na prvoj fotografiji Nevena pozira u iznimno atraktivnom kupaćem kostimu, dok u ruci drži piće, valovi joj kvase stopala na mekanom pijesku. "Prva ili druga, ne mogu odlučiti", našalila se bivša voditeljica. Na drugoj fotografiji vidi se kako istom tom plažom, trči poveća iguana.

I dok je većina komentatora oduševljena Neveninom linijom, ali i jednodijelnim kupaćim kostimom sa 'sprialnim' uzorkom na kojem crna tkanina prekriva strateška mjesta, a bež ostavlja dojam golog tijela, neki su istaknuli i da im ne bi bilo ugodno ljenčariti pored takvih životinja.

Sedmo svjetsko čudo

"Ne znam baš da bi opušteno ležala na plaži upijajući sunce", napisala joj je jedna prijateljica, dok je Nevena odgovorila kroz šalu da je to samo domaća životinja.

Čitajte i: Nevena Rendeli Vejzović pauzirala trčanje: 'Jako mi je teško ove godine'

Svakoga dana Nevena je otkrila komadić s njihova iznimno uzbudljivog putovanja, tako nisu propustili vidjeti ni ostatke legendarnog grada Maya. "Sedmo svjetsko čudo i Chichén Itza", napisala je Nevena uz fotografiju sebe i supruga ispred jedne od piramida.

"Najdraži dio putovanja mi je isprobavanje hrane koju još nisam jela ili koju imam priliku prvi put u životu kušati u izvornom obliku i spremljenu na tradicionalan način. U Mexico Citiju sve sam kušala: tortilje, tacose, enchilade, noples (kaktus), quessadille, chilli, tamales, slatkiše s chillijem i na kraju i pržene skakavce", pohvalila se ranijih dana, uz šarene fotografije neodoljivih meksičkih delicija.

Linker
18. travanj 2024 08:04