Malo mora, malo planina

Nevena Rendeli Vejzović imala je zaista zabavno i produktivno ljeto, a posebno je ponosna na svoje mezimice

PR stručnjakinja pohvalila se da su njezine tri kćeri zahvaljujući upornom djedu i baku naučile plivati, skakati pa i roniti te da se ne daju van iz japanki.

Producentica, voditeljica i osnivačica tvrtke Primetime komunikacije, Nevena Rendeli Vejzović ovoga ljeta imala je aktivan odmor. A kako i ne bi kada su uz nju njezine energične, znatiželjne kćerkice Lea, Mara i Vita. No, ljeto je sada pri kraju i treba se pripremiti za nadolazeće obveze.

Nevena se na Instagramu prisjetila što je sa svojim curicama sve radila ovoga ljeta, a posebno je ponosna na njih što su naučile neke vještine koje prije nisu imale.

Čitajte i: Nevena Rendeli Vejzović pauzirala trčanje: 'Jako mi je teško ove godine'

"Dugo toplo ljetovanje je pri kraju i spremni smo za vrtiće i zagrebačke obaveze! Čak se i vrijeme pokvarilo kao da nam poručuje da je gotovo s uživanjem i od sad samo red, rad i disciplina. Nema veze, uživali smo u ovo #ljeto2021, toliko da cure ne žele obuti tenisice nakon dva mjeseca japanki.

Naučile su plivati, roniti, skakati (sve baka i deda, ne znam sto bismo bez njih), bili na otocima, u planinama i na plažama. Za kraj posjetili smo predivan vidikovac iznad Pirovca i park prirode Vransko jezero, bacile posljednji pogled ove godine na Kornate i šibenski arhipelag i saljemo vam slane puse do sljedeće avanture", simpatično je napisala Nevena.

Nevena se sa svojim kćerima ovoga ljeta zaputila u kampersku avanturu. Vozile su se kanuima po jezeru Bohinj, a potom su se penjale na Julijske Alpe.

Čitajte i: Mama s čeličnom voljom: Nevena Rendeli otkrila kako je vratila liniju nakon dvije trudnoće

"Posjet Julijskim Alpama usred ljeta pokazao se kao pun pogodak. Osim što je kampirati na jezeru potpuno drukčije od svega što sam do sad doživjela, izlet na 2000 metara nadmorske visine usred ljetne žege je potpuno otkriće. Dok je dolje 27 stupnjeva, gore je 18, a zrak je čudo. Bilo je to i kratko prvo planinarenje za cure jer se na 1500 metara može doći gondolom, a ostatak je lagana šetnja. A gore, gore je raj!"; napisala je Nevena.

Inače, poznatoj mami fizička aktivnost nije strana jer je upravo zahvaljujući njoj uspjela vratiti formu nakon dva poroda. Najviše voli hodati i planinariti, odnosno biti okružena prirodom pa često hoda po Sljemenu. Fokusirala se na zdravu prehranu - izbacila šećer i mesne prerađevine, a mliječne proizvode dozvoljava si samo ujutro. Jede uglavnom svježe voće i povrće, meso i ribu, a izbjegava i povrće koje raste pod zemljom.

Linker
19. travanj 2024 10:04