Vedran Peteh
USKORO STIŽU BLIZANKE

Nevena Rendeli Vejzović: 'Nema slavlja, čuvam trudnoću'

HTV-ova novinarka i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović danas će na torti puhati 36 svjećica. A upravo se torti i kolačima najviše veseli, jer, kako nam priznaje, otkako je u blaženom stanju - ne može odoljeti slatkišima.

‘Večeras sigurno neće biti ludo slavlje jer čuvam trudnoću pa nema izlazaka. No, moram vam otkriti kako mi je ovo najsretniji rođendan ikada. Proslavit ćemo doma uz kolače jer su mi oni u trudnoći najdraži poklon’, priča nam slavljenica koja je trenutno u 30. tjednu trudnoće.

Njezin suprug, direktor fotografije na HTV-u, Mak Vejzović, nosi je kao kap vode na dlanu. Svaki dan priprema joj zdrav ručak, a tako će biti i danas, zbog čega se Nevena šali kako je to jedan od razloga zašto je dobro s njim biti u braku. ‘Mak danas radi, ali nema sumnje da će me iznenaditi i pripremiti nešto ukusno kao i uvijek’, priča Nevena.

Nevenu i Maka ovih dana čekaju i posljednje pripreme pred dolazak blizanki koje bi na svijet trebale stići početkom kolovoza, a iščekuju ih s nestrpljenjem. Kako Mak iz prvog braka ima već sina i kćer, Nevena naglašava kako se uzda u njegovo iskustvo.

Vedran Peteh

I plavokosa Zagrepčanka iza sebe ima brak s poduzetnikom Marijanom Bračuljem s kojim je dijelila deset godina. No život ju je odveo u zagrljaj muškarca kojeg poznaje još od djetinjstva. Naime, odrasli su u susjedstvu, išli u istu školu, istu dramsku grupu, a na HTV-u rade od 2005. godine. No, među njima je zaiskrilo tek 2015. godine na snimanju dokumentarca ‘Ironwoman’ čija je autorica upravo Nevena, a na kojem je radio i Mak kao direktor fotografije.

Nakon godinu dana ljubavi par se odlučio vjenčati te su u lipnju prošle godine u uvali Vrulje na otoku Kornatu sklopili bračne zavjete, a samo pola godine kasnije s najbližima podijelili sretnu vijest o proširenju obitelji.

Linker
25. travanj 2024 11:45