Annapurna Pictures
NEPREPOZNATLJIVA

Nevjerojatna transformacija slavne glumice: Željeli su da se na licu vidi bijes

Australska glumica u potpunosti se predala novoj ulozi za film u kojem će utjeloviti losanđelešku policajku Erin Bell koja će se u sklopu tajnog zadatka pridružiti bandi, a traumu od tog iskustva nosit će i 20 godina kasnije.

Glumica Nicole Kidman ove je godine nagrađena Emmyjem za ulogu u seriji "Male laži" gdje je utjelovila ženu koja je od svih skrivala zlostavljanje koje je trpjela u svoja četiri zida, a sada pak se preobrazila u osobu koja sve svoje mračne tajne pokazuje na van. U filmu "Destroyer", koji režira Karyn Kusama, 51-godišnja glumica igrat će policajku Erin Bell koja jako mlada odlazi na tajni zadatak i pridruži se bandi, a to iskustvo prati je i 20 godina nakon.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Nicole Kidman is barely recognizable in costume for the 2018 film
Profimedia, AKM-GSI
Nicole Kidman

- Oduvijek smo znali da želimo da izgleda kao sredovječna žena koja svoju prošlost nosi na licu. Neispavanost se vidi na licu, jednako kao stres i bijes - izjavila je redateljica nedavno, a da su ono što su zamislili uspješno proveli u djelo vidi se na prvoj fotografiji koja je uistinu velika transformacija za Nicole Kidman. Uglađena glumica i inače je poznata po svojoj predanosti ulogama, ali je rijetko prolazila kroz takve fizičke transformacije, a na setu joj je najgore sjediti za make-up stolom.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 13:  Actor Nicole Kidman attends the Calvin Klein Collection during New York Fashion Week at New York Stock Exchange on February 13, 2018 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Getty Images

Film u kojem ćemo gledati potpuno drugačiju Nicole Kidman u kina stiže tek krajem godine.

Linker
24. travanj 2024 09:50