Titanik u plićaku

Ni hladan ocean nije ga spriječio: Leo je uoči rođendana zabljesnuo na plaži, nedostajala je samo ona

Filmska zvijezda uživa u društvu prijatelja i ne mari za to što pored njega nije djevojka, niti zbog toga što mu u kupaćem kostimu figura više ne izgleda laskavo kao prije.

Hollywoodski glumac napunio je 46. godina, a u danima prije rođendana, iako su došli hladniji mjeseci, Leonardo DiCaprio nije odustao od svoje omiljene razbibrige - uživanja na plaži. Zvijezda Titanika živi kao da je vječno ljeto i u to je ime proveo dan na plaži u Malibuu. Snimljen je u društvu s prijateljem i kolegom Emileom Hirschom, a dvojac se bezbrižno sunčao na zubatom suncu.

image
Leonardo DiCaprio s kolegom Emileom Hirschom, okupao se u hladnom oceanu.
RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumci su se odvažili i na kupanje u, ne baš toplom oceanu. Kasnije su im se pridružili Leov otac George DiCaprio i drugi prijatelji.

U mladosti je Leonardo glasio za jednog od najvećih hollywoodskih ljepotana, koji nikako da se skrasi u sretnoj vezi ili da osvoji Oskara. Tu je nagradu u međuvremenu ipak osvojio, 2016. za glavnu ulogu u filmu "Povratnik", a do danas bračni status nije promijenio. No glumac se opustio i po pitanju pažljivog njegovanja vanjštine. U ležernom izdanju, bez imalo kompleksa - pokazao je svoje tijelo u zrelijim godinama.

image
Leonardo je napunio 46. godina
RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zabava bez djevojke

Iako je Leo na plaži bio okružen većim brojem prijatelja, nigdje u blizini nije bilo njegove djevojke Camile Morrone, s kojom je posljednji put viđen u kolovozu - također na plaži. Još na ljeto govorilo se da je glumac "ozbiljan" oko veze s 23-godišnjim modelom.

image
Leo je uživao u društvu prijatelja i oca, a na plaži je nešto i ‘pregrizao‘.
RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"On je obično vrlo neovisan, provodi mnogo vremena s prijateljima, ali zbog karantene, većinu vremena proveo je uz Camillu. Voli biti s njom", otkrio je izvor za People još u srpnju. "Čine se vrlo ozbiljni. Ovo sigurno nije neobavezna veza, Camilla provodi mnogo vremena kod njega u kući", otkrio je izvor tada.

Sudeći prema trenutnoj situaciji, Leo nadoknađuje vrijeme koje je propustio s prijateljima.

Linker
11. travanj 2024 23:34