Pa ti traži autogram!

Ni slavni nisu pošteđeni bezobrazluka svojih kolega: Keanu Reevesu njegov je idol rekao da se ‘j...‘!

Jedan od najvećih holivudskih glumaca ovaj je tjedan gostovao u televizijskom showu Stephena Colberta, a posebno zabavan bio je dio emisije u kojem je odgovarao na pitanja bliska životu ‘običnih‘ smrtnika. Keanu je tako ispričao kako je od nekih zvijezda tražio autograme, a njihove odgovore voditelj Colbert nazvao je epskim!

Čini se nevjerojatnim, no i mega popularne osobe ne prestaju s veličanjem svojih uzora nakon što se i sami proslave. Slučaj je to i s 57-godišnjim holivudskim glumcem Keanu Reevesom, zvijezdom filmske hit franšize o plaćenom ubojici Johnu Wicku te programeru Nea u znanstvenofantastičnoj akcijskoj sagi "Matrix", čiji je četvrti nastavak "Matrix: Resurrections" premijerno prikazan krajem 2021. Gostujući u američkom noćnom tv-showu Stephena Colberta, prisjetio se kako je svojedobno zatražio autograme od komičara Georga Carlina te glazbenika Lou Reeda.

Čitajte i: Keanu i Winona ipak su u braku? Glumac potvrdio da su se vjenčali na setu prije gotovo 30 godina

Kako je priznao Colbertu, pokojnog Carlina koji je preminuo 2008., Keanu je smatrao jednim od najvećih komičara, a upoznao ga je kao mladi glumac. Kad ga je sreo na snimanju znanstvenofantastične komedije "Bill&Ted Excellent Adventure" iz 1989. u kojoj je imao malu ulogu, impresionirani Keanu odmah ga je zatražio autogram. Carlin mu je, kako je ispričao voditelju, umjesto potpisa, napisao samo "Dragi Keanu, j... se!" što je glumac smatrao super forom, dok nije doznao da je isti "personalizirani" autogram davao i drugima.

"Mislio sam da je to napisao baš za mene, onako kao neku osobnu zezu", prisjetio se Keanu, na što mu je Colbert odgovorio da je ljubomoran čak i na taj drski autogram jer je i sam bio veliki Carlinov fan.

Čitajte i: Keanu Reeves nakon brojnih tragedija u životu našao oslonac: svijetu predstavio ženu zbog koje opet vjeruje u ljubav

Gledatelje Colbertovog showa do suza je nasmijalo i Keanuovo iskustvo s pokojnim legendarnim rokerom Lou Reedom.

"Što je najgore autogram nije bio za mene, nego za jednog mog prijatelja. Kad sam ga zamolio potpis, bio je baš cool. No, poslije sam se razočarao jer je napisao samo Lou Reed. Mogao je barem dodati još neku rečenicu, nešto u stilu želim ti sve najbolje " prepričao je Keanu, kojeg je Colbert s razlogom pitao baš o ovoj temu, jer je glumac nadaleko poznat kao pristupačna i srdačna osoba te nikada ne odbija dati autogram.

Zbog njegove skromnosti i jednostavnosti, nedavno ga je jedan filmaš nazvao 'najboljim dečkom u Hollywoodu'.

Linker
23. travanj 2024 20:49