Pamela Ramljak trenira uz privatnog trenera
 Privatni album/Instagram
ŽIVOT U TERETANI

Ni snijeg ih nije omeo: Domaće dame vrijedno vježbaju za zanosno tijelo

Snijeg je prekrio gotovo svaki kutak Hrvatske. Dok neke ta činjenica veseli, druge pak pahulje nimalo ne raduju. Ipak, ovim poznatim damama zavidimo na volji. Danijela, Pamela, Renata i Antonija redovito odlaze teretanu bez obzira na vremenske (ne)prilike

Najpoznatija baka na društvenim mrežama Danijela Dvornik (51) kada ne čuva svoju unučicu Balie Dee, vježba kako bi održala liniju za koju se prijašnjih godina ozbiljno naradila. U novoj ulozi bake se odlično snašla, ali ne želi se odreći treninga i vremena za sebe. "Danas pada snijeg i ja sam otišla na trening nakon dugo vremena. Sad imam trenera i to najmlađeg mogućeg. Ako me on ne dovede u red , ne znam tko će! Promijenila sam teretanu, bliže kući, u kvartu tako da mogu pješke", napisala je svom stilu Danijela pozirajući uz trenera.

Facebook/privatni album
Danijela Dvornik i novi trener

Nakon što je trinaest godina provela kao voditeljica na RTL televiziji, Antonija Stupar Jurin (34) je posao ispred kamere zamijenila onim u odjelu komunikacija i marketinga. Antonija je na RTL stigla 2005., a novi poslovni izazovi je jako vesele. Osim što svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi uz obitelj i u učenju, postala je prava ovisnica o vježbanju i često na društvenim mrežama objavljuje svoja nova postignuća.

#workouthard i molis #Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)

Pjevačica Pamela Ramljak (37) od rođenja svog sina Antuna, u potpuni se posvetila obiteljskom životu. Kako je tijekom zadnja dva mjeseca osjetila bolove u leđima odlučila se ponovno vratiti u formu. "Kao što znate doma imam mali pokretni i živi uteg od 12 kila koji se voli nositi. Malo sam zapostavila treniranje i sad je stvarno krajnje vrijeme da se krenem vraćati u formu", napisala je Pamela kojoj u novoj misiji pomaže osobni trener Matej.

Privatni album/Instagram
Pamela Ramljak trenira uz privatnog trenera

Renata Sopek (38) vježba barem četiri puta na tjedan, a uz funkcionalni trening vježba boks, ali i redovito trči. Renata pazi na prehranu, a na svom blogu, prava ovisnica o vježbanju, otkriva tajnu svoje top forme. "Prije dvije godine u moj je život ušao boks i to je bila ljubav na prvi pogled", rekla je atraktivna trenerica i jedna od voditeljica projekta "Aktivna Hrvatska".

Instagram/privatni album
Renata Sopek trenira Boks

Instagram/privatni album
Renata Sopek vrijedno vježba

Linker
18. travanj 2024 16:38