Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
nisu izdržali pritisak

Ni Stormi ih nije spasila: Razišli se Kylie Jenner i Travis Scott

Slavni par, koji ima 19-mjesečnu kćerkicu Stormi, nakon dvije i pol godine se razilazi - Kylie Jenner i Travis Scott više ne žive zajedno.

Strani mediji prenose vijest da su reality zvijezda i uspješna poduzetnica Kylie Jenner (22) i reper Travis Scott (28) dotakli dno u vezi - više ne žive na istoj adresi. Do ovog ih je stadija dovela ih je još jedna u nizu teških svađa, no čini se da razgovaraju - paru je najteže prekinuti spone jer je sada s njima i njihovo zajedničko dijete, kćerkica Stormi koja je napunila 19 mjeseci.

Prije nego što je ostala u drugom stanju, Kylie i Travis bili su zajedno tek nekoliko mjeseci. Bilo je tu uspona i padova, podosta ispada - no svi su to pripisivali burnoj ljubavi, mladosti najmlađe članice klana Kardashian, poslovnim i privatnim obavezama oboje. No, stvari su bile ozbiljnije od toga.

"Svađaju se oko svake sitnice, oko banalnosti. Kylie je vrlo sumnjičava prema Travisu. On je pod pritiskom zbog napornog rada na novim pjesmama. Sve ih je to dovelo do toga da žive svaki u svojoj kući. Čuju se zbog Stormi", govori prijatelji para. Dogovorili su i da će dijeliti skrbništvo, no za sada nisu angažirali odvjetnika i nisu išli na sud.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - Young Reality TV Star Kylie Jenner visited Travis Scott as he gets ready to fly out of Town. At one point, he grabbed her and lifted her up, to get a good feel, before spotting our cameras. It also looked like he gave her a painting, as we can see her loading up her Rover.

Pictured: Kylie Jenner, Travis Scott

BACKGRID USA 31 MAY 2017, Image: 334210905, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Unatoč prekidu, 22-godišnja bogata zvijezda nije bila previše uzrujana, barem to nije pokazivala dok je u ponedjeljak solo partijala na svadbi Justina i Hailey Bieber. "Popila je čašu šampanjca i koktel i sa Stormi plesala na plesnom podiju", rekao je jedan od gostiju na vjenčanju spomenuvši da je malenu dio noći čuvala i baka Kris.

U javnosti par nije viđen zajedno sve od 27. kolovoza, kada su zajedno došli na premijeru njegova dokumentarca 'Look Mom, I Can Fly' u Santa Monici. Ona je pak posljednju fotografiju Travisa objavila 10. rujna.

Rapper Travis Scott and Kylie Jenner and their daughter Stormi attend the premiere of Netflix's
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
Svi na okupu, ali neraspoloženi: 27. kolovoza

Linker
24. travanj 2024 05:09