Mateja Vrcković /
vjenčanja slavnih u 2019.

Ni svadbe više nisu što su bile: Marija Borić vjenčala se u nedjelju u šumi, Svrtan se ženio nakon posla...

Brojne domaće i strane zvijezde 2019. će pamtiti po svojem vjenčanju, bez obzira na to jesu li odabrale iznimno raskošnu ceremoniju ili, pak, tajnu i vrlo skromnu. Prisjetili smo se se tko se vjenčao u u posljednjih godinu dana.

Sredinu prosinca za svoje su vjenčanje izabrali bivša manekenka Kristina Bradač i njezin dugogodišnji partner Miro Radić, koji imaju i kćerkicu Vivian. Svadbeno slavlje poduzetnika i dizajnerice bilo je organizirano u klubu Šumica, a slavili su uz obitelj i najbliže prijatelje.

Spica / Zagreb 20.04.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
foto: Davor Matota

U studenom je zagrebački glumac Boris Svrtan pred oltar odveo izabranicu svog srca, logopedinju Kristinu Turk, i to nakon 18 mjeseci veze. Ovaj je zaljubljeni par za svoj najvažniji dan izabrao - petak. Kako je ekskluzivno doznao magazin Gloria, 55-godišnji glumac je tog dana uredno odigrao jutarnju predstavu “Kako je počeo rat na mom otoku” na pozornici svog matičnog kazališta Gavella i snimio spot za nju. Tek nakon toga se u miru pripremio za ulogu mladoženje i poslijepodnevni odlazak pred matičara u zagrebačku Gradsku vijećnicu na Gornjem gradu. Sretni je par sa svojih četrdesetak uzvanika slavio u restoranu Ribice i tri točkice.

zagreb 15.11.2019
Boris Svrtan i Kristina Turk svadba
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Prvi poljubac

U listopadu se Međimurac Domagoj Đukec, koji je ove godine postao glavni dizajner u BMW-u, a time i najviše pozicionirani Hrvat u svjetskoj autoindustriji, vjenčao sa zagrebačkom arhitekticom Antonijom. Iako oboje žive i rade u Njemačkoj, na najljepši ih je dan vuklo u domovinu pa su sa svojih stotinjak gostiju slavili na jednom od najljepših i najglamuroznijih mjesta na Jadranu - u butik hotelu Alhambra na Lošinju.

DTSTUDIO

Poznati glazbenik Hrvoje Rupčić u srpnju se na Biokovu vjenčao s talentiranom umjetnicom Ivanom Kujundžić, a fotografija s vjenčanja mnoge je iznenadila na društvenim mrežama jer su nosili indijanske perjanice. Romantičnu fotografiju on je opisao riječima: "Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)".

facebook

U ožujku vjenčali su se sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević, kći jednog od najbogatijih Hrvata. Bračne su zavjete razmijenili na Malom Lošinju.

Zagreb, 290919.
Kosarkaski centar Drazen Petrovic. Savska 30.
Finale Superkupa kosarkaske ABA lige Cedevita Olimpija vs. Partizan.
Na fotografiji: Emil Tedeschi mladji.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / Hanza Media

Vjenčanje glumice Marije Borić i diplomiranog inženjera prometa Branimira Jerneića u svibnju je bilo bajkovito i po mnogočemu netipično. Izbjegli su standardne protokole poput prvog plesa i rezanja torte, a umjesto u subotu, “da” su izrekli u nedjelju. "Htjela sam da svadba bude u golemom prozirnom šatoru u šumi i nakon duge potrage pronašla sam takvo mjesto - u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića", povjerila nam je Marija Borić koja sa suprugom čeka prvo dijete.

26052019_Marija Boric vjencanje_foto Mateja Vrcković
Mateja Vrcković /

U kolovozu su u bračnu luku uplovili osnivač Fashion.hr-a Vinko Filipić (39) i direktorica marketinške agencije i bivša manekenka Sanela Seferagić. Vjenčali su se nakon deset godina veze, u starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu.

Spica / Zagreb 02.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Vinko Filipic i Sanela Seferagic
Maja Jurović

Bosanskohercegovačka spisateljica, novinarka i aktivistica Martina Mlinarević iza sebe ima nevjerojatnu 2019. godinu, nakon teške 2018. Kao šlag za kraj, ovu je godinu ispratila vlastitim vjenčanjem - u Sarajevu je u prosincu bračne zavjete razmijenila sa svojim odabranikom Goranom Soptom.

Aida Redžepagić

Vjenčanja na svjetskoj celebrity sceni

U lipnju su svi pričali o vjenčanju jednog od najpoznatijih obrambenih igrača, kapetana nogometnog kluba Real Madrid i španjolskog reprezentativca Sergija Ramosa i njegove djevojke, manekenke i voditeljice Pilar Rubio. Vjenčali su se nakon sedam godina veze u Sevilli. Došli su im i naši nogometaši sa suprugama, Luka i Vanja Modrić te Mateo i Izabel Kovačić, kao i obitelj Beckham.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: The bride Pilar Rubio and Sergio Ramos pose after their wedding at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images

Tenisač Rafael Nadal i njegova sada supruga Maria Francisca Perello izrekli su sudbonosno "da" u La Fortalezi, a među 500-tinjak uzvanika su se našla poznata lica poput Cristiana Ronalda, Enriquea Iglesiasa, Ikera Casillasa. Sve je bilo obavijeno tajnošću što se šire javnosti tiče, uzvanici nisu smjeli koristiti mobitele, zabranjen je let dronovima iznad mjesta događaja, a niti jedan uzvanik nije smio doći privatnim zrakoplovom.

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 15:  Rafa Nadal and Maria Francisca Perello
Getty Images

Britanski glumac Idris Elba oženio je svoju 16 godina mlađu zaručnicu Sabrinom Dhowre u travnju u Maroku.

28 March 2019.

Celebrities attend the National Film Awards 2019 at Porchester Hall in London

Pictured: Idris Elba, Sabrina Dhowre, Image: 422757176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

U kolovozu su se vjenčali njemačka manekenka Heidi Klum i glazbenik Tom Kaulitz, i to nedaleko Caprija na luksuznoj jahti Christina O. Za Heidi Klum ovo je treći brak, a Kaulitz je 17 godina mlađi od nje.

Capri, ITALY  - Heidi Klum and Tom Kaulitz MARRY for the second time Supermodel, 46, looks gorgeous in an intricate ivory gown as she ties the knot with the rocker, 29, in a lavish ceremony atop a yacht in Capri, Italy.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 462309549, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Uoči Božića glumica Hilary Duff vjenčala se za svog zaručnika, glazbenika Matthewa Komu, okružena samo najbližim uzvanicima u svojoj kući, bez velike pompe. S Komom ima jedno dijete, jednogodišnju djevojčicu Banks Violet, a iz prijašnjeg braka s Mikeom Comriejem ima sedmogodišnjeg sina Lucu.

instagram

U lipnju su se vjenčali tenisačica Caroline Wozniacki i član NBA momčadi New York Knicksa David Lee. Imali su raskošnu ceremoniju u Toskani, a slavlje su upriličili u hotelu Castiglion del Bosco kojeg slavni često biraju upravo za najromantičniji dan u životu. Tamo su svadbu ne tako davno imali i Kate Upton i bejzbolaš Justin Verlander.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Portofino, ITALY  - Danish professional tennis player Caroline Wozniacki and her boyfriend NBA player David Lee on vacation in Portofino

Pictured: Caroline Wozniacki - David Lee

BACKGRID UK 17 JULY 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 342284606, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Glazbenik Joe Jonas i glumica Sophie Turner u lipnju su se vjenčali u južnoj Francuskoj, gotovo dva mjeseca nakon što su sve iznenadili vjenčanjem u Las Vegasu. Tada su s njima bili samo najbliži prijatelji, DJ Diplo, koji je sve gotovo live streamao te imitator Elvisa, bez kojeg niti jedno vjenčanje u gradu grijeha ne može proći. Ipak, za svoje francusko vjenčanje odabrali su mnogo luksuznije: vjenčali su se u Château de Tourreau u Provansi, dvorcu iz 18. stoljeća u kojem za noćenje treba izdvojiti 31 tisuću kuna.

Sophie Turner, Joe Jonas & Nick Jonas and Priyanka Chopra hire a boat to cruise the River Seine in Paris.
24 Jun 2019, Image: 451096030, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Najstariji sin princeze Stephanie od Monaka i Daniela Ducrueta, Louis Ducruet i njegova djevojka s kojom je u ljubavnoj vezi još od studentskih dana, Marie Chevallier, u srpnju su se vjenčali na velikoj ceremoniji, a slavlje je trajalo dva dana.

Instagram
Louis Ducruet i Marie Chevallier

U Provansi su i srpnju slavili unuka princeze Grace Kelly, Charlotte Casiraghi i njezin odabranik, filmski producent Dimitrij Rassam. Za njih je to bilo drugo vjenčanje: nakon što su početkom lipnja sklopili građanski brak, mjesec kasnije su se odlučili i na crkveno vjenčanje, nakon kojeg su ponovno priredili slavlje za najbliže.

Instagram

U listopadu se udala reperica Nicky Minaj, za Kennetha Pettyja poznatog i po tome da ima policijski dosje i da je već tri puta bio u zatvoru. No, Nicky vjeruje kako se Kenneth promijenio i kako ih očekuje sretna budućnost.

Nicki Minaj and Kenneth Petty arrive at Fendi Prints On at Fendi in Beverly Hills. Los Angeles, California - Tuesday October 15, 2019., Image: 477183178, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Samo obitelj i bliski prijatelji svjedočili su vjenčanju glumice Zoë Kravitz, koja se u svibnju udala za dugogodišnjeg partnera i glumca Karla Glusmana.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 08: Actor Karl Glusman and Model Zoe Kravitz attends the amfAR New York Gala 2017 sponsored by FIJI Water at Cipriani Wall Street on February 8, 2017 in New York City.  (Photo by Craig Barritt/Getty Images for FIJI Water)

Poznata britanska manekenka Cara Delevigne i glumica Ashley Benston u bračne vode uplovile su u kolovozu, uz najbliže prijatelje koji su nazočili jednostavnoj ceremoniji. Naime, vjenčale su se u jednoj od kapelica u Las Vegasu te ih je vjenčao imitator Elvisa Presleya, a ceremoniju su platile oko dvije tisuće kuna.

instagram

Poznata glumica i oskarovka Jennifer Lawrence (28) udala se u listopadu za Cookea Maroneyja (33) na Rhode Islandu. Brojni poznati uzvanici poput Cameron Diaz, Adele, Kris Jenner, Emme Stone i Sienne Miller došli su na vjenčanje glumice i galerista, a par se pobrinuo da u javnost izađe što manje detalja o njihovom velikom danu.

10/14/2019 EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence and Cooke Maroney share a long kiss before going separate ways in New York City. The 29 year old actress carried a Dior handbag, and wore a black blazer, crop top, button fly pants, and knee high boots., Image: 476950098, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Michael Peter Balzary, poznatiji pod umjetničkim imenom Flea kao basist američkog rock sastava Red Hot Chili Peppers, stao je pred oltar u listopadu. Njegova je izabranica 18 godina mlađa dizajnerica Melody Ehsani koja je odrasla u Americi, a roditelji su joj Perzijanci, umjetnici.

Instagram Flea

Prošle godine u rujnu vjenčali su se u tajnosti brzinskim obredom kod matičara, a ove godine baš na 13. rujna pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin upriličili su i veliko njujorško vjenčanje pred Bogom. Pozvali su 150 najbližih ljudi u svom životu, a fotografi nisu imali pristup.

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber and Hailey Baldwin out and about, London, UK - 17 Sep 2018, Image: 387115071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims

Nakon dvije godine veze pjevačica Ellie Goulding se u New Yorku u rujnu udala za svog zaručnika Caspara Joplinga. Među gošćama su se isticala slavna lica, a mladenka je za svoj poseban dan promijenila čak četiri potpuno različite vjenčanice.

Yorkshire, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - The Wedding of Ellie Goulding and Caspar Jopling shot by photographer Andrew Timms at York Minster and Castle Howard.

*PICTURES TAKEN ON THE 01/09/19*

BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2019, Image: 468898020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Yorkshire, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - The Wedding of Ellie Goulding and Caspar Jopling shot by photographer Andrew Timms at York Minster and Castle Howard.

*PICTURES TAKEN ON THE 01/09/19*

BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2019, Image: 468897929, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

U listopadu se slavni glumac, zvijezda serijala filmova o mutantima 'X-Men' James McAvoy, vjenčao za Lisu Liberati s kojom je u ljubavnoj vezi tri godine. Vjenčali su se u tajnosti, a vezu su započeli tijekom snimanja filma 'Split' kada je ona na setu bila produkcijska asistentica redatelja M. Night Shyamalana.

New York, NY  -
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati američki modni dizajner Marc Jacobs i njegov dugogodišnji životni partner Char Defrancesco) vjenčali su se u New Yorku u travnju, pred rodbinom i najbližim prijateljima. Među uzvanicima bile su i zvijezde - Bella i Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Naomi Campbell, Bette Midler, Rita Ora.

New York, NY  - Gigi and Bella Hadid arrive at Marc Jacob's wedding reception.

Pictured: Gigi Hadid



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 424787997, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 07:10